2014-06-12 21:40:16
Φωτογραφία για ΠΕΠΦΥ: Προσφορές με ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες (Ι.Ε.Ε.)
Χαρ.Τρικούπη 12 & Καρνεάδου 1 Ηλιούπολη

Τηλ.: 210-9924980-9959181

Fax: 210-9916854

Mail : [email protected]

          [email protected]

                                                                                            Αθήνα, 12/06/2014

                     

Αγαπητοί συνάδελφοι,

      Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεών μας σας αποστέλλουμε τις τελικές προσφορές των Ιδιωτικών ελεγκτικών εταιρειών με τις οποίες συμφωνήσαμε μαζί με πληροφορίες για ενημέρωσή σας όπως και υπεύθυνες δηλώσεις που πρέπει να αποστείλετε και στις οποίες πρέπει να αναγράφεται και η ειδικότητα του Ιατρού. Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να αποσταλούν αρχικά με fax στο 2109916854 για να ξεκινήσει άμεσα ο έλεγχος και εν συνεχεία οι πρωτότυπες να αποσταλούν στην διεύθυνση Χαρ. Τρικούπη 12 Ηλιούπολη , τ.κ 16346 υπ’ όψιν κ. Πατσουράκου Φωτίου. Τα νομιμοποιητικά των Ιατρικών Εταιρειών που να εμφανίζονται οι διαχειριστές (ΦΕΚ ή καταστατικό πρέπει επίσης να αποσταλούν στην ανωτέρω ίδια διεύθυνση).


       Και οι 2 δηλώσεις πρέπει να είναι θεωρημένες για το γνήσιο της υπογραφής. Όπως και στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας αναφέρουμε η υπογραφή των συμβάσεων δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με τον τρόπο ελέγχου, που πρέπει να γίνει μεν, αλλά το κόστος να αναλάβει η πολιτεία, για τους λόγους που αναφέραμε. Η αποδοχή ή όχι του ελέγχου και η επιλογή της Ι.Ε.Ε. είναι προσωπική απόφαση του κάθε ιατρού και κάθε παρόχου Υγείας, σύμφωνα με το όφελος του καθενός από εμάς. Η Ένωση μεσολαβεί με την υπογραφή των συμβάσεων στις Ι.Ε.Ε,  εφ’ όσον το μέλος μας επιθυμεί, για διευκόλυνση των μελών μας και καλύτερη υποστήριξη των δικαιωμάτων του. Πετύχαμε το αρχικό πολλαπλάσιο κόστος που έφτανε και το 5% να γίνει 0,45% και να απαλειφθούν δυσμενείς άλλοι όροι, όπως επιπλέον χρεώσεις. Ο κάθε ιατρός πρέπει να εκτιμήσει ποια Ι.Ε.Ε τον συμφέρει και αν το επιθυμεί μπορεί να κάνει και ατομική συμφωνία. Σε κάθε περίπτωση η Ένωσή μας θα σταθεί αρωγός των  μελών της σε περίπτωση δε διαιτησίας θα συνδράμει εφ’ όσον της ζητηθεί.

       Σας ενημερώνουμε επίσης ότι έγινε συμφωνία με 3 από τις 5 Ι.Ε.Ε που απεδέχθησαν τους όρους που θέσαμε και έστειλαν προσφορές. Οι υπόλοιπες είτε δεν απεδέχθησαν όρους που θέσαμε, όπως το αν δοθεί άλλη οικονομική προσφορά χαμηλότερη του 0,45%  σε άλλο πάροχο υγείας φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή Ένωση, Φορέα, Ομοσπονδία να ισχύει αναδρομικά και για εμάς, είτε δεν έστειλαν προσφορές.

      Όσοι δεν είναι μέλη της Ένωσης μπορούν να πάρουν πληροφορίες για την εγγραφή τους στα τηλέφωνα 210-9924980, 210-9959181  κ. Τανή Ελένη και  κ. Κωνσταντίνου Δέσποινα.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε τις προσφορές των Ι.Ε.Ε.

Accurate

Mednet

Total Care Network

Μετά τιμής

  Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φ.Ν.ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ                                  ΦΟΥΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ