2012-04-24 09:55:54
Φωτογραφία για Το παίρνει πάνω του ο Βρύζας
Το παίρνει πάνω του ο Βρύζας 24/4/2012

Πολλά είναι τα θέματα που έχει να ασχοληθεί ο Ζήσης Βρύζας τις επόμενες μέρες και αφορούν το μέλλον του ΠΑΟΚ σε διοικητικό και αγωνιστικό τμήμα.

Μέσα στο επόμενο 48ωρο ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναμένεται να μιλήσει στους οπαδούς της ομάδας και να τους ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί σε αυτή.

Όλα δείχνουν ότι η συνέντευξη Τύπου του παλαίμαχου επιθετικού δεν θα γίνει αύριο, αφού δεν έχει προκύψει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Ωστόσο, ο Βρύζας θέλει να αλλάξει η εικόνα του ΠΑΟΚ των τελευταία εβδομάδα που δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που είχε στα μέσα της σεζόν, όταν ακόμα συμμετείχε στο Europa League.

Για αυτό τον λόγο πρόκειται να μιλήσει - μαζί με τον Παντελή Κωνσταντινίδη - στους ποδοσφαιριστές και στον Λάζλο Μπόλονι, ώστε να βρεθεί κάποια λύση.

Εν τω μεταξύ, εντός της εβδομάδας αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα μίνι διαρκείας που αφορούν τους αγώνες των πλέι οφ που θα δώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» από την επόμενη Τετάρτη (02/04).


Είναι πιθανό, αν επικρατήσουν αυτές οι σκέψεις, οι τιμές στα εισιτήρια για τον πολύ κόσμο να διαμορφωθούν ως εξής:

Θύρες 4, 4Α, 7, 7Α και 8: 20 ευρώ για τα τρία παιχνίδια (από 25 που ήταν πέρυσι στις θύρες 7, 7α και 8)

Θύρες 5, 6: 30 ευρώ (από 35 πέρυσι)

Θύρες 1,2,3: 45 ευρώ (από 50 πέρυσι)

Τέλος η διοίκηση του ΠΑΟΚ προτίθεται να μιλήσει και με τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου, ώστε να συζητηθούν όσα ζητήματα «καίνε» την ομάδα και χρειάζεται να δοθεί άμεσα κάποια λύση.

www.sport-fm.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ