2014-06-26 08:36:04
Φωτογραφία για Βόλος: Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε πριν από δεκαπέντε ημέρες σε βάρος ηλικιωμένης στο Βόλο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονης ημεδαπής.

Πρόκειται για τη συγκεκριμένη γυναίκα που την ίδια ημέρα στα Τρίκαλα προσποιούμενη δημόσιο υπάλληλο εξαπάτησε ηλικιωμένο και του αφαίρεσε επίσης χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της (10-06-2014), άγνωστη δράστιδα μετέβη σε οικία 70χρονης ημεδαπής, όπουπροφασιζόμενη ότι ανήκει σε θρησκευτικό φορέα, αλλά και προσφερόμενη να τη βοηθήσει σε οικονομική της υπόθεση,  την έπεισε να της παραδώσει το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ και διάφορα χρυσαφικά.

Όπως προέκυψε από τη συλλογή και επεξεργασία στοιχείων αλλά και την κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, δράστιδα είναι η 43χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
onlarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ