2014-06-27 15:30:16
Φωτογραφία για Τέλος για τις πρωινές εκπομπές: Ο συγκινημένος Πέτρος Κωστόπουλος και ο άνετος Γιώργος Λιάγκας [video]
Αυλαία έριξαν τα πρωινάδικα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν Κάποιοι έμειναν ευχαριστημένοι και κάποιοι  άλλοι όχι!

Ας δούμε αρχικά το Πρωινό Μοu και τον Πέτρο Κωστόπουλο που ήταν  φανερά συγκινημένος.

Έβγαλε για λίγα δευτερόλεπτα τα γυαλιά του και ευχαρίστησε το κοινό, τους συνεργάτες του και αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην συνεχίσει του χρόνου στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή! 

Ο Πέτρος τόνισε: «Όταν εγώ ήμουν ράκος, οι συνεργάτες αυτοί εδώ με έκαναν καινούργιο... Μέχρι και δεύτερη γυναίκα βρήκα»! 

Όλοι οι συνεργάτες του συγκινήθηκαν κατά την διάρκεια του Πρωινό Mou.

Ευχαρίστησε την «δεύτερη γυναίκα» του την αρχισυντάκτριά του, την Αγγελική Γιαννακοπούλου και πέταξε την σπόντα του ότι κάλεσαν τον Άρη Καβατζίκη αλλά δεν πήγε στο κλείσιμο του «Πρωινό Mou», μιας και είχε κάποια άλλη υποχρέωση!

Η δε Τζένη όσο μιλούσε ο Πέτρος ήταν συγκινημένη και στο τέλος δάκρυσε!


Τέλος σεζόν σήμερα, Παρασκευή, και για Το Πρωινό στον ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη σκορδά αποχαιρέτησαν το κοινό και ευχαρίστησαν συνεργάτες και τηλεθεατές σε πιο χαλαρό κλίμα και έχοντας τον αέρα του νικητή της πρωινής ζώνης για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Κατά τη διάρκεια όμως της αποφώνησης, η Φαίη είχε ένα ατύχημα. Της έφυγε η βλεφαρίδα από το μάτι και για λίγο εξαφανίστηκε από το πλάνο. Όταν την έψαξε ο Γιώργος Λιάγκας όμως, η παρουσιάστρια είπε την αλήθεια σε αυτόν και το κοινό και έδειξε στην κάμερα την βλεφαρίδα που...δραπέτευσε ξαφνικά από τη θέση της.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ