2014-06-29 22:59:49
Φωτογραφία για Όλα τα βλέμματα στην Εθνική μας...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Στο Ρεσίφε είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα των Ελλήνων, όπου η εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα για την πρόκριση στη φάση των «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ήδη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει πετύχει μία ιστορική πρόκριση, αυτή στη φάση των 16 καλύτερων ομάδων του κόσμου και στις 11 το βράδυ, θα θελήσει να ξαναγράψει ιστορία.

Η εθνική ομάδα θα παραταχθεί απέναντι στους Κοσταρικανούς με μια μόνο αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα του νικηφόρου αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο Παναγιώτης Κονέ είναι τραυματίας και τη θέση του στο αρχικό σχήμα πήρε ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος άλλωστε τον είχε αντικαταστήσει στη διάρκεια του προηγούμενου αγώνα.

Η σύνθεση της Ελλάδας έχει ως εξής: Ορέστης Καρνέζης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, 4. Κώστας Μανωλάς, 20. Χοσέ Χολέμπας, 2. Γιάννης Μανιάτης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιώργος Καραγκούνης, 1Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιώργος Σαμαράς.


Σάντος: Περιμένω έναν σκληρό αγώνα

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα ξεκαθάρισε ότι δεν περιμένει «στρωμένο με ροδοπέταλα τον δρόμο για τους 8».

«Περιμένω έναν σκληρό αγώνα. Οι Κοσταρικανοί απέδειξαν ότι είναι δυνατοί και καλά οργανωμένοι. Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε την πρόκριση και πρέπει να είμαστε καλύτεροι απ΄αυτούς. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε περισσότερη αναγνώριση και σεβασμό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό προσπαθούμε σε κάθε αγώνα», σημείωσε ο Σάντος.

«Η Κόστα Ρίκα δεν είναι άγνωστη ποδοσφαιρικά. Μου θυμίζουν πολύ αυτό που έκανε η Ελλάδα το 2004. Είναι εδώ επειδή έχουν μία μεγάλη ομάδα. Πρόκειται για έναν αγώνα με δύο ομάδες που παίζουν αμυντικά. Ομως εμείς δεν παίζουμε με πέντε αμυντικούς όπως αυτοί. Δεν μπορούμε απλά να περιμένουμε την ευκαιρία αντεπίθεσης. Θα επιτεθούμε, προσέχοντας στον αμυντικό τομέα. Ο αγώνας με την Κόστα Ρίκα δεν είναι μια χρυσή ευκαιρία. Χρυσή ευκαιρία είναι να παίξεις στον τελικό. Αυτός ο αγώνας είναι μία πολύ καλή ευκαιρία, για δύο ομάδες που δεν έχουν μεγάλη Ιστορία στην διοργάνωση», πρόσθεσε.

Το Bloomberg δίνει Ελλάδα

Φαβορί την Ελλάδα δίνει το αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg στον σημερινό αγώνα έναντι της Κόστα Ρίκα, προβλέποντας μάλιστα ότι θα επικρατήσει με σκορ 1-0. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Στην ειδική στήλη με τα προγνωστικά δίνει στην Ελλάδα ποσοστό 67,8% για επικράτηση επί της Κόστα Ρίκα.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά που δίνει το πρακτορείο η εθνική μας ομάδα θα είναι αυτή που θα προκριθεί στη φάση των 8 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία -πάντα κατά τις προβλέψεις.

Στον αγώνα αυτό, ωστόσο, προβλέπεται ότι θα ηττηθεί με 1-0 από τους «Οράνιε».

Δεσμεύσεις Σαμαρά

Με τους Έλληνες διεθνείς επικοινώνησε χθες το βράδυ μέσω της ΕΠΟ και ο πρωθυπουργός,

Αντώνης Σαμαράς.

Ο Αντώνης Σαμαράς τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε η σύντομα η Εθνική Ομάδα να αποκτήσει το προπονητικό κέντρο που της αρμόζει.

Είχε προηγηθεί, όπως ανέφερε το Mega, επιστολή των διεθνών στον πρωθυπουργό, με την οποία ζήτησαν προπονητικό κέντρο για την Εθνική και όχι πριμ για την επιτυχημένη ως τώρα πορεία της στο Μουντιάλ.

Οι Ελληνες διεθνείς, αποφάσισαν πως αυτό που προέχει είναι η Εθνική ομάδα να έχει το δικό της "σπίτι" και όχι το πριμ πρόκρισης στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μαρούλι και στο πρόσωπο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μαρούλι και στο πρόσωπο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ