2014-07-01 21:33:04
Φωτογραφία για Αλλαγή φρουράς στην κορυφή του υπηρεσιακού μηχανισμού της ΠΑΣΕΓΕΣ
Μετά την αποχώρηση του κ. Γιάννη Τσιφόρου, νέος Γενικός Διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ αναλαμβάνει από 01/07/2014 ο μέχρι σήμερα εκπρόσωπος της στις Βρυξέλλες κ. Γιάννης Κολυβάς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΠΑΣΕΓΕΣ.

Ο κ. Κολυβάς γεννήθηκε στη Λευκάδα και σπούδασε Γεωπόνος στη Γερμανία.

Υπηρετεί το Συνεταιριστικό Κίνημα από το 1977 αρχικά στην ΕΑΣ Λακωνίας και στη συνέχεια στην ΠΑΣΕΓΕΣ, όπου από το 1988 την εκπροσωπεί στα Όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις Ευρωπαϊκές Οργανώσεις COPA- COGECA.

Διαθέτει πλούσια Συνεταιριστική εμπειρία και γνώση σε θέματα Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και έχει διατελέσει εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε διάφορες Συμβουλευτικές Επιτροπές και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων διάφορων Οργανισμών εντός και εκτός της χώρας.

Μεταξύ των άλλων έχει διατελέσει:

- Μέλος του Δ.Σ του ΟΠΕ (1982-1984).

- Μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού Κεντρικής Λαχαναγοράς (ΟΚΛΑ) (1985-1986).

- Μέλος του ΕΛΚΕΠΑ (1985-1988).

- Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσοπονδίας Γεωργίας (CEA) (1988-2003).

- Μέλος των Προεδρείων της COPA και της COGECA (1988- μέχρι σήμερα).

- Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Unitab (από το 2000 μέχρι σήμερα).

- Αναπληρωματικό μέλος της Ευρωπαϊκής ΟΚΕ (από το 1988 μέχρι σήμερα).

Στις πρώτες δηλώσεις του ο κ. Κολυβάς ανέφερε ότι θα εργαστεί με όλες τις δυνάμεις του για την ανασυγκρότηση και εξυγίανση των Συνεταιρισμών, έτσι ώστε το Συνεταιριστικό Κίνημα να δομηθεί σε νέες στέρεες βάσεις για να μπορεί να απαντάει στις προκλήσεις των καιρών, να αποτελέσει πυλώνα στήριξης του εισοδήματος των ελλήνων αγροτών, χρήσιμο, αποτελεσματικό και αναντικατάστατο εργαλείο στην άσκηση αγροτικής πολιτικής στη χώρα μας.

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του κ. Γιάννη Τσιφόρου (ΦΩΤΟ)

Σε μήνυμά του με αφορμή την αποχώρησή του, από την πλευρά του ο κ. Τσιφόρος σημειώνει :

“Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Μετά από μια πολύχρονη υπηρεσία στην ΠΑΣΕΓΕΣ και έπειτα από 14 περίπου χρόνια θητείας μου στη Γενική Διεύθυνση, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την αποχώρησή μου. Στον κ. Γιάννη Κολυβά, ένα από τα πλέον καταξιωμένα στελέχη της ΠΑΣΕΓΕΣ, που αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή, εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Επιθυμώ να σας ευχαριστήσω για τη μέχρι σήμερα γόνιμη συνεργασία μας και να ευχηθώ σε όλους κάθε οικογενειακή ευτυχία και επιτυχία στην επαγγελματική σας πορεία”. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ