2014-07-02 09:27:31
Φωτογραφία για Αίγιο: Συνεχίζεται η δίκη του Αλέξη Φράγκου - Τι είπε στην κατάθεσή της η μητέρα του
Συνεχίστηκε και χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου η δίκη του Αλέξη Φράγκου. Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε η μητέρα του κατηγορούμενου, η οποία δήλωσε στους δικαστές το δρομολόγιο που ακολούθησαν με τον γιο της την ημέρα του φονικού στην Ανθείας.

Η μάρτυρας, όπως αναφέρει η Πελοπόννησος, δήλωσε ότι είχαν επιστρέψει με το γιο της από το νεκροταφείο. Στη διαδρομή συναντήθηκαν τυχαία με το αυτοκίνητο του Τσίρκα και τότε κατέβηκε ο γιος της και άρχισε να πυροβολεί. Η γυναίκα υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος έβλεπε μόνο τον Πάνο Τσίρκα και αναγνώρισε τον Βαρβαρέσο μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο.

Ανέφερε επίσης ότι ο γιος της δεν ήξερε ότι στο πίσω κάθισμα βρισκόταν ο Ν. Ντάντης. Μίλησε επίσης για την αντιπαλότητα των γιων της με τον Τσίρκα και την απέδωσε στο γεγονός ότι ο θανών δεν είχε τη δυνατότητα ελέγχου των νυχτερινών καταστημάτων όπου εργάζονταν οι δυο γιοι της ως πορτιέρηδες. Υποστήριξε επίσης ότι είχε πληροφορηθεί από καταστηματάρχες ότι ο Π. Τσίρκας τους είχε επισκεφθεί και τους είχε ζητήσει συγκεκριμένα ποσά ως δανεικά.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ