2014-07-15 13:17:10
Φωτογραφία για Πένυ Σκάρου: Ο,τι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατή
Μαθήματα θάρρους και γενναιότητας παραδίδει η Πένυ Σκάρου, η οποία, ακόμα και μέσα από το νοσοκομείο μετά το πολύ σοβαρό τροχαίο το οποίο είχε, δεν χάνει τη δύναμη, το κουράγιο και την αισιοδοξία της, δίνοντας μάχη να σταθεί και πάλι όρθια.

Μετά το ατύχημα της, η 29χρονη τραγουδίστρια παραλίγο να χάσει τη ζωή της, ενώ οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν και το ένα της πόδι προκειμένου να τη σώσουν.

Εκείνη όμως, μέσα από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται, λέει:

«Ο,τι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατή». Παράλληλα, δεν παραλείπει να αστειεύεται με όλους, και να κάνει πλάκα με την αλλοδαπή ασθενή ονόματι «Σάλα», η οποία βρίσκεται στο διπλανό κρεβάτι του νοσοκομείου, με την Πένυ να της τραγουδάει «Σάλα σάλε μες τη σάλα τα μιλήσαμε…»

Ωστόσο τα προβλήματα δεν τελειώνουν εδώ για την 29χρονη καλλιτέχνη, η οποία εκτός από το ψυχικό κόστος του ατυχήματος, έχει να αντιμετωπίσει και το οικονομικό. Βλέπετε, το τεχνητό μέλος που θα χρειαστεί να βάλει, κοστίζει τουλάχιστον 100.000 ευρώ, χρήματα τα οποία η οικογένειά της δεν διαθέτει, επομένως η Πένυ χρειάζεται την βοήθεια φίλων και συναδέλφων της, οι οποίοι αναμένεται να προετοιμάσουν το συντομότερο δυνατόν μια συναυλία συμπαράστασης, με στόχο την οικονομική της ενίσχυση.


Για το βράδυ πάντως της 28ης Ιουνίου, η Πένυ δεν θυμάται πολλά, μιας και μέχρι στιγμής είναι αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε αιμόφυρτη στην οδό Πειραιώς, ξημερώματα του Σαββάτου, με το χαμηλού κυβισμού μηχανάκι της, παντελώς κατεστραμμένο.

Το σίγουρο, είναι πως εκείνη τη βραδιά η νεαρή τραγουδίστρια επέστρεφε σπίτι της από νυχτερινό μαγαζί που εργαζόταν όχι ως τραγουδίστρια, αλλά ως σερβιτόρα ώστε να βγάζει τα προς το ζην.

Ωστόσο, η μνήμη της σε συνδυασμό με το σοκ του ατυχήματος, δεν την «βοηθάνε» πολύ ώστε να θυμηθεί.

Πηγή: Star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ