2014-08-07 11:48:12
Φωτογραφία για «ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ» ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΜΗΤΟΓΛΟΥ... ΣΤΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ *VIDEOS*
Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν έντονες φήμες πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε επαφή με τον συμπαίκτη του Μουράτου στην Εθνική Εφήβων, Κώστα Μήτογλου, που αγωνίστηκε πέρυσι στον Άρη και συμφώνησε πρόσφατα με το κολέγιο «Wake Forest», όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει από 5/8 (δείτε το σχετικό θέμα και βίντεο του παίκτη ΕΔΩ).

Ο ύψος 2.07 πάουερ φόργουορντ/σέντερ, ενδιαφέρει έντονα τους ερυθρόλευκους, που λόγω του ότι ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει τα σχετικά χαρτιά στις ΗΠΑ, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να φοιτήσει εκεί για έναν χρόνο και να επιστρέψει στην Ελλάδα του χρόνου το καλοκαίρι. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και για αυτόν τον ταλαντούχο παίκτη.

Στα υπόψη του Ολυμπιακού παραμένει φυσικά και ο Δημήτρης Σταμάτης, που εφόσον ξεκαθαρίσει η διοικητική κατάσταση στον Πανιώνιο και οι απαιτήσεις στο οικονομικό κριθούν λογικές από τους ερυθρόλευκους, θα αποκτηθεί από φέτος, θα μείνει ως δανεικός στους «κυανέρυθρους» και θα… μετακομίσει στο ΣΕΦ του χρόνου. Το θέμα του πάντως για την ώρα έχει μείνει στάσιμο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ