2014-08-20 23:29:53
Φωτογραφία για Αχαΐα-Τώρα: Πυρκαγιά στο Μουρίκι Καλαβρύτων – Ολονύχτια αναμένεται η μάχη με τις φλόγες – Υπό μερικό έλεγχο το μέτωπο στη Ναύπακτο
22:50 Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες αναμένεται να δώσουν οι πυροσβέστες στο Μουρίκι Καλαβρύτων όπου μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο, εμφανίστηκε και νέα εστία που προβληματίζει τους Πυροσβέστες.

Η παρουσία της Π.Υ. παραμένει μεγάλη.

Όσον αφορά στο άλλο μέτωπο στην Μανάγουλη Ναυπάκτου τα πράγματα είναι καλύτερα αφού η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο. Οι πρώτες εκτιμήσεις εκεί κάνουν για περίπου 200 στρέμματα από καλαμιές που έγιναν στάχτη.

21:04 Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη φωτιά στο Μουρίκι Καλαβρύτων ενώ, εδώ και λίγη ώρα, ξέσπασε και νέο μέτωπο στη Μανάγουλη Ναυπάκτου.

19:47 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες στο Μουρίκι Καλαβρύτων καίγεται αυτή την ώρα δασική έκταση με πουρνάρια σε δύσβατη περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν 26 άτομα με 13 Πυροσβεστικά Οχήματα καθώς και 18 μέλη πεζοπόρου τμήματος. Παράλληλα έχουν σηκωθεί και βοηθούν στην πυρόσβεση και δύο Καναντέρ.

19:32 Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο Μουρίκι Αχαΐα (Δήμος Καλαβρύτων). Σύμφωνα με τις πρώτες 0πληροφορίες καίγεται δασική έκταση.

Στο σημείο επιχειρεί μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής με 13 οχήματα και 26 άνδρες ενώ ρήψεις από αέρος επιχειρούν δύο Καναντέρ.

Πηγή: Thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ