2014-08-24 00:16:18
Φωτογραφία για ΒΛΟΥΤ : ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΦΕΛΑΪ
Ο Γούλιαμ Βλουτ ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια της Νίκης Βόλου στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ειδικά από την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε και για τον Ιμπραίμ Αφελάι με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Αϊντχόβεν.

Αναλυτικά είπε:

«Ηταν το πρώτο παιχνίδι, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό έτσι όπως νόμίζαμε ότι έπρεπε. Είχαμε πει στους παίκτες να μη φοβούνται, είμαστε καλά σε φυσική κατάσταση. Ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε καλά ομαδικά γιατί ο Ολυμπιακός έχει ατομικά καλύτερους παίκτες. Κάναμε κάποια λάθη στο πρώτο ημίχρονο, έπρεπε να απομακρύνουμε καλύτερα την μπάλα. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα κι όταν δεν έχουμε κατοχή της μπάλας. Αποφασίσαμε στην επανάληψη να προσπαθήσουμε να παίξουμε για να σκοράρουμε. Όταν όλοι πιστεύουν ότι η Νίκη δεν είναι καλή ομάδα, εμείς πιστεύουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και παλεύουμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά πήγαμε πολύ καλύτερα. Θέλαμε να κάνουμε καλό παιχνίδι, με πολλές μπαλιές. Στα αποδυτήρια υπήρχε λίγη απογοήτευση, αλλά πιστεύω ότι στα επόμενα ματς θα είμαστε καλύτεροι.


Για τον Ολυμπιακό δε θέλω να μιλήσω, εγώ βλέπω και δουλεύω τη Νίκη Βόλου. Ο σημαντικός στόχος μας είναι να μείνουμε στη Σούπερ Λίγκα και πιστεύω ότι μπορούμε. Σκοπός μας είναι να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο.

Για τον Αφελάι, έχω δουλέψει μαζί του, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Χρειάζεται λίγο διάστημα για να δείξει τι μπορεί να κάνει. Είναι από τους παίκτες που φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ