2014-08-24 10:22:27
Φωτογραφία για Ο «σκοτεινός» Έλβις: Εκαιγε την TV αν δεν του άρεσε το πρόγραμμα και πυροβολούσε το τηλέφωνο
Η Τζίντζερ Άλντεν υπήρξε μνηστή του Έλβις Πρίσλεϊ και σχεδίαζαν τον γάμο τους λίγους μήνες προτού αυτός πεθάνει. Η Τζίντζερ έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Elvis and Ginger» στο οποίο αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την κοινή τους ζωή, καθώς και τις τελευταίες στιγμές του μεγάλου τραγουδιστή.

Η Τζίντζερ Άλντεν υπήρξε «βασίλισσα της Ομορφιάς» και γράφει ότι για πρώτη φορά συνάντησε τον Έλβις σε έναν εκθεσιακό χώρο, όταν αυτή ήταν ακόμα παιδί. Μερικά χρόνια αργότερα, τον Νοέμβριο του 1976, ο Έλβις προσκάλεσε την αδελφή της Terry, που είχε επίσης βγει«βασίλισσα Ομορφιάς» στο Τεννεσή, να τον επισκεφθεί στην πολυτελή έπαυλή του, «Graceland», στο Μέμφις.

Όμως, στην έπαυλη πήγε η Τζίντζερ μαζί με την άλλη αδελφή της, την Ρόζμαρι. Η Τζίντζερ αναφέρει ότι μόλις αντίκρισε τον Έλβις, «άκουγε μουσική να παίζει γύρω της», από τον ενθουσιασμό της για τον όμορφο άντρα! Σύντομα οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και ο Έλβις την πήρε μαζί του σε περιοδεία στο Λας Βέγκας. Εκεί ο βασιλιάς της ροκ εν ρολ της προσέφερε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι και ένα άλλο στολισμένο με διαμάντια και ζαφείρια!


Το ζευγάρι ζούσε μαζί στην έπαυλη «Graceland», εκεί όπου στις 26 Ιανουαρίου του 1977, ο Έλβις έκανε πρόταση γάμου στη μνηστή του και της υποσχέθηκε ότι θα κάνουν «τον γάμο του αιώνα»!

Όμως, ο θάνατος ήταν πιο «γρήγορος» από τον Έλβις, καθώς η «σκοτεινή» πλευρά του χαρακτήρα του άρχισε να αναδεικνύεται σιγά - σιγά. Η Τζίντερ αναφέρει ότι ο σύντροφός του αποκάλυπτε την «κρυφή» πλευρά του εαυτού του, πότε κυνηγώντας κάποιον που νόμιζε ότι θα πυροβολήσει την μοναχοκόρη του Λίζα, πότε πυροβολώντας το τηλέφωνο, επειδή τον ενοχλούσε με το χτύπημά του και άλλοτε έβαζε φωτιά στην τηλεόραση, επειδή δεν του άρεσε το πρόγραμμα.

Στις 16 Αυγούστου του 1977 ο Έλβις είχε αϋπνία και σηκώθηκε από το κρεβάτι για να πάει στο μπάνιο να διαβάσει. Όταν δεν επέστρεφε στο δωμάτιό τους, η Τζίντζερ πήγε στο μπάνιο και αντίκρισε τον άντρα σωριασμένο στο πάτωμα και νεκρό.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ