2014-08-24 12:13:18
Φωτογραφία για Πάτρα: Πέρασαν από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου οι ληστές του Διστόμου;
Εντατικές είναι οι έρευνες σε Κορινθία και Αργολίδα, αλλά και στην Αχαϊα για την ανακάλυψη του κρησφύγετου και της γιάφκας των ασύλληπτων μελών της ομάδας Μαζιώτη που φέρεται από την αντιτρομοκρατική να διέπραξε τη ληστεία στο Δίστομο.

Η ύπαρξη κρησφύγετου και γιάφκας προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους μέχρι αυτή τη στιγμή οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής.

Συγκεκριμένα, το σκάφος που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν από τη Βοιωτία είχε κλαπεί στις 22 Αυγούστου του 2012 από το λιμάνι της Καλαμάτας.

Ο ιδιοκτήτης του είχε κατέβει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για διακοπές με την οικογένειά του.

Παράλληλα το ασημί τζιπ που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία στο Δίστομο είχε κλαπεί το 2012 από την Αττική.

ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Αυτά τα γεγονότα δείχνουν στους αστυνομικούς ότι οι τρομοκράτες είναι σε θέση να κρύβουν τα κλεμμένα οχήματα και σκάφη σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν ή να ανακαλύψουν οι αστυνομικοί και σίγουρα όχι σε πόλη.


ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ

Το μεγάλο χρονικό διάστημα της κλοπής του αυτοκινήτου μέχρι τη ληστεία και το γεγονός ότι από τις κάμερες στα διόδια των εθνικών οδών που εξέτασαν οι αστυνομικοί και σε βάθος χρόνου, δεν είδαν το κλεμμένο αυτοκίνητο να κινείται σε εθνικές οδούς και αυτό τους κάνει να πιστεύουν ότι στο Δίστομο έφτασαν μέσω της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου

. Προς την κατεύθυνση αυτή θα περάσουν από «κόσκινο» το κλειστό κύκλωμα που λειτουργεί εκεί.

Το ίδιο δίκτυο εκτιμάται ότι βοηθάει την Πόλα Ρούπα να κρύβεται επίσης στην Πελοπόννησο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ