2014-08-26 13:03:06
Φωτογραφία για Μισό αιώνα μετά ... η τάξη που έβγαλε υπουργούς, βουλευτές και δημάρχους ξανασυναντήθηκε
50 χρόνια μετά οι παλιοί συμμαθητές συναντήθηκαν ξανά! Ήταν όλοι εκεί, αγκαλιάστηκαν, θυμήθηκαν παλιές ιστορίες, μίλησαν για όσα... συνέβησαν από το 1964 οπότε "χωρίστηκαν" ως σήμερα. Και ομολογουμένως η πορεία εκείνης της ξεχωριστής τάξης του 1ου Γυμνασίου Αρρένων Ηρακλείου είναι λαμπρή, καθώς από την τάξη του '64 "βγήκαν" άνθρωποι που διακρίθηκαν, καθένας στον τομέα του, και διέπρεψαν.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ονόματα των αποφοίτων: Ο αείμνηστος Δ / ντής της Βικελαίας Βιβλιοθήκης Νίκος Γιανναδάκης, ο Σήφης Σηφάκης που διαπρέπει στο εξωτερικό στον τομέα της Πληροφορικής, οι επίσης βουλευτές Σταύρος Βρέντζος, Μηνάς Σταυρακάκης και Σταύρος Σεραφειμίδης, ο πρώην δήμαρχος Γουβών Δημοσθένης Μπλαβάκης, οι πρώην υπουργοί Δημήτρης Σαρρής και Μανόλης Στρατάκης, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης και ο νεοκλεγείς δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός. Μαζί τους και άλλοι όπως οι διοργανωτές, ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΜΕ καθηγητής Γιώργος Καναβάκης, ο φροντιστής Συγλέτος Βασίλης.

Η ιστορική τάξη που "έβγαλε" υπουργούς, βουλευτές και δημάρχους ξανασυναντήθηκε μετά από μισό αιώνα στο χώρο του σχολείο ενώ ακολούθησε γεύμα στο εστιατόριο Brillant. Όλοι άφησαν, για λίγο, στην άκρη τις "βαριές" ιδιότητές τους και έγιναν ξανά ... έφηβοι! Και κάπως έτσι κύλησε μια ... μοναδική βραδιά: γεμάτη αστεία αλλά και συγκινήσεις αλλά χωρίς αμφιβολία γεμάτη ... διάπλατα χαμόγελα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΝΤΟΥΡΜΑΖ : ΖΗΛΕΨΑ ΠΟΛΥ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΝΤΟΥΡΜΑΖ : ΖΗΛΕΨΑ ΠΟΛΥ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ