2014-08-28 23:44:45
Φωτογραφία για «ΠΑΙΡΝΕΙ ΙΝΣΟΥΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»! *ΒΙΝΤΕΟ*
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Εμιλιάνο Ινσούα της Ατλέτικο Μαδρίτης παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός, αφού σύμφωνα με ΜΜΕ του εξωτερικού η υπόθεση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο!

Ένα νέο όνομα στο προσκήνιο για το Θρύλο! Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά στο να αποκτήσουν τον Εμιλιάνο Ινσούα!

Πρόκειται για τον 25χρονο αριστερό μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης που τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στους πρωταθλητές Ισπανίας (3 και 6 αντίστοιχα) και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι ερυθρόλευκοι έχουν κινηθεί για την απόκτησή του και βρίσκονται κοντά στο να υλοποιηθεί το deal.

Ο Αργεντινός μπακ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μπόκα Τζούνιορς, Λίβερπουλ, Γαλατάσαραϊ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να μην επιβεβαιώνουν σε πρώτη φάση το ενδεχόμενο απόκτησης του παίκτη, παρόλο που το συγκεκριμένο δημοσίευμα παρουσιάζει τις διαπραγματεύσεις σε προχωρημένο επίπεδο.

Πάντως πριν λίγες μέρες ο Ολυμπιακός έκανε... μπίζνες με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην οποία παραχώρησε ως δανεικό τον Ρουγκάλα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) και πιθανώς να... δείχνει κάτι κι αυτό.

Δείτε τον Ινσούα εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ