2014-08-30 15:48:07
Φωτογραφία για ΑΓΡΙΟ «ΚΡΑΞΙΜΟ» ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΛΕΓΚΙΑ ΣΤΗΝ UEFA! (PHOTO)
Η UEFA, όπως σας είχαμε ενημερώσει, τιμώρησε τη Λέγκια με αποκλεισμό από τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ και οι οπαδοί της Πολωνικής ομάδας... «έκραξαν» την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στην αναμέτρηση με την Ακτόμπ από το Καζακστάν.

Συγκεριμένα όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", ανήρτησαν τεράστιο πανό, το οποίο έγραφε «Because football doesn't matter. Money does», δηλαδή... «Επειδή το ποδόσφαιρο δεν έχει σημασία. Τα λεφτά έχουν».

Να θυμίσουμε ότι η πρωταθλήτρια Πολωνίας είχε φτάσει στην πρόκριση με δυο σπουδαίες νίκες κόντρα στην Σέλτικ στον γ’ προκριματικό γύρο, αλλά οι «Κέλτες» συνέχισαν διότι η Λέγκια έκανε ένα τεράστιο λάθος με τη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής!

Πρόκειται για τον Μπάρτος Μπερεζίνσκι, που μπήκε στα 86’ στην θέση του Ζίρο στην ρεβάνς του «Σέλτικ», δίχως να έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ οι «καθολικοί», ηττήθηκαν και στη Σκωτία με 2-0 από τους Πολωνούς (4-1 το πρώτο ματς)!


Ο Μπάρτος Μπερεζίνσκι είχε αποβληθεί πέρυσι στην νίκη της Λέγκια στην Κύπρο με 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού! Στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς της Λέγκια, και φέρεται να μην είχε δηλωθεί στα προηγούμενα ματς.

Υπάρχει πάντως και μια παρόμοια περίπτωση το 2010, όταν η Ντέμπρετσεν χρησιμοποίησε παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής με την Λίτεξ Λόβετς, η οποία έκανε ένσταση, αλλά η UEFA τιμώρησε με πρόστιμο τους Ούγγρους, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Η πειθαρχική επιτροπή θεώρησε ότι η χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου παίκτη δεν επηρέασε το τελικό 4-1...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ