2014-10-01 00:07:04
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΑΛΜΕ
Ο Αφελάι είναι πλέον το φαβορί για το αριστερό άκρο της επίθεσης του Ολυμπιακού για το ματς με τη Μάλμε, ενώ συνεχίζει να έχει σαφείς πιθανότητες για βασικός ο Σαλίνο.

Ο Μίτσελ δεν προχώρησε -όπως συνηθίζει άλλωστε- σε... αποκαλύψεις αναφορικά με τα τελικά του πλάνα για την ενδεκάδα της αναμέτρησης με τη Μάλμε.

Ωστόσο με βάση τις τελευταίες εκτιμήσεις ο Ιμπραϊμ Αφελάϊ έχει το προβάδισμα για τα «φτερά» της επίθεσης του Θρύλου σε σχέση με τον Τζίμι Ντουρμάζ. Επίσης ο Λεάντρο Σαλίνο παραμένει σε θέση... οδηγού για την θέση του δεξιού μπακ συγκριτικά με τον Ελαμπντελαουί.

Έτσι λοιπόν κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, δεξιά στην άμυνα ο Λεάντρο Σαλίνο (με υποψήφιο και τον Ομάρ γι' αυτήν την θέση), αριστερά ο Μαζουάκου και τα δύο στόπερ ο Αμπιντάλ με τον Μποτία. Στον άξονα οι Μανιάτης και Μιλιβόγεβιτς, στα δύο άκρα οι Κασάμι και Αφελάι, επιτελικός ο Τσόρι και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Φυσικά για το ένα εκ των δύο άκρων της επίθεσης συνεχίζει να έχει ελπίδες για το βασικό σχήμα ο Ντουρμάζ.

Ανοιχτό εξακολουθεί να είναι και το ενδεχόμενο μίας ή παραπάνω εκπλήξεων από τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος πάντως έχει ήδη εξηγήσει με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο προς τους παίκτες του το πόσο σπουδαίο είναι το παιχνίδι με τη Μάλμε το βράδυ της Τετάρτης.

Για τους ερυθρόλευκους το βασικό ζητούμενο είναι να μπορέσουν να φύγουν από το γήπεδο με ένα θετικό αποτέλεσμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ