2014-10-11 10:54:36
Φωτογραφία για ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ... ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΛΑΜΠΟΡΑΛ Ο ΟΥΑΪΤ
Έτοιμος να παίξει και να βοηθήσει την Λαμποράλ Κούτσα δήλωσε, ο Ντι Τζέι Ουάιτ. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Βάσκων ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αντικαταστήσει τον τραυματία Λαμόντ Χάμιλτον.

Ο Ντι Τζέι Ουάιτ μπορεί να έφτασε στη Βασκωνία την Δευτέρα (6/10), όμως ήδη έδειξε έτοιμος να βοηθήσει την καινούρια του ομάδα. Ο Αμερικανός σέντερ ήρθε ως αντικαταστάτης του τραυματία Λαμόντ Χάμιλτον και προχθές (9/10) παρουσιάστηκε από την εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος σέντερ των Ισπανών τόνισε: "Είμαι έτοιμος να παίξω αν και πρέπει να μάθω γρήγορα όσα χρειάζονται. Ο κόουτς Μάρκο Κρέσπι μου έχει ζητήσει να παίζω σκληρά και να κάνω αυτό που ξέρω καλά", είπε κι εξήγησε τι εννοούσε ο προπονητής του. "Ο κόουτς θέλει να χρησιμοποιήσω στην επίθεση το αξιόπιστο σουτ που έχω, ενώ παράλληλα να παίζω και κοντά στο ποστ. Επίσης μου έχει ζητήσει να βοηθάω και στο αμυντικό ριμπάουντ που έχω έφεση. Παίζω μπάσκετ όλη μου τη ζωή και το γεγονός ότι θα παίξω για πρώτη φορά στην Ευρώπη είναι πρόκληση για εμένα" ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού σέντερ.


Συνεχίζοντας ο Ουάιτ αποκάλυψε ότι ο Κρέσπι δεν τον προορίζει αποκλειστικά για τη θέση του σέντερ. "Ο κόουτς θέλει να μπω γρήγορα στην ομάδα γιατί πιθανότατα δεν θα παίζω μόνο στο "5" αλλά και στο "4" έχοντας στο μυαλό μου πάντα την άμυνα και το ριμπάουντ που είναι από τα δυνατά μου σημεία" δήλωσε.

Μπορεί να έχει παραστάσεις από το ΝΒΑ, όμως τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στη Κίνα με τις φανέλες των Σιτσουάν και Σανγκάι. Η διαφορά επιπέδου της ACB και της Euroleague με το πρωτάθλημα της Κίνας είναι μεγάλη, όμως αυτό δεν αγχώνει τον Ουάιτ, ο οποίος υποστήριξε: "Πράγματι η Euroleague είναι πολύ πιο ανταγωνιστική από το κινεζικό πρωτάθλημα, όμως παίζω μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια και στο ΝΒΑ αγωνίστηκα για 6 χρόνια οπότε δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα στη προσαρμογή μου. Τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες κι αυτό είναι πρόκληση για εμένα", είπε καταλήγοντας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ