2014-10-11 12:04:53
Φωτογραφία για ΠΥΡΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Έλαβε τελικά, στη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία στη Βουλή, την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε η συγκυβέρνηση εξασφαλίζοντας το σύνολο των κυβερνητικών βουλευτών, ωστόσο, δεν κατάφερε να «ξορκίσει» την εκλογολογία με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τον προσεχή Φεβρουάριο.

Τα 155 «ναι», αλλά κυρίως το γεγονός ότι το σύνολο των 23 ανεξάρτητων βουλευτών δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και μόνο ο Γρηγόρης Ψαριανός και η Κατερίνα Μάρκου επέλεξαν το «παρών» και το «παρούσα» αντίστοιχα, ενώ ο Γιώργος Νταβρής απουσίαζε, μαρτυρούν ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί ο αριθμός των 180 βουλευτών που απαιτείται για την εκλογή ΠτΔ από την παρούσα Βουλή. 

Όσο για την εμφάνιση και τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού, ουδέν σχόλιον. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Απλώς εμείς επισημαίνουμε ότι ο κ. Σαμαράς, κόντεψε να βάλει τα κλάματα για τον φίλο του τον Πρετεντέρη, επειδή του έχει βάλει.... ''εμπάργκο'' ο ΣΥΡΙΖΑ!

Στον αντίποδα τώρα, τα 131 «όχι» που εξασφάλισε η Αξιωματική Αντιπολίτευση, στα οποία θα πρέπει να προστεθούν τα «όχι» της κ. Ζωής Κωσταντοπούλου που απουσίαζε στην εβδομάδα του μέλιτος και του Γιώργου Σταθάκη, που συμμετέχει στο συνέδριο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, επιτρέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα, να αυξήσουν την πίεση προς την συγκυβέρνηση. ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ