2014-10-11 23:51:05
Φωτογραφία για ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ... ΑΞΙΖΕ Η ΕΘΝΙΚΗ! *VIDEOS*
Η Ελλάδα προηγήθηκε στο Ελσίνκι με τον Καρέλη στο 24', όμως μια στιγμή αδράνειας στο 55' έδωσε την ευκαιρία στους Φινλανδούς να ισοφαρίσουν και να... "κλέψουν" τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), στην αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2016.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι επιφύλασσε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα της Εθνικής, βάζοντας τον Βύντρα δεξί μπακ και τους Μαυρία, Καρέλη και Αθανασιάδη στην επίθεση.

Με τις αλλαγές αυτές ο Ιταλός τεχνικός κατάφερε να κάνει πιο γρήγορο το επιθετικό παιχνίδι της "γαλανόλευκης", χωρίς να... διαταράξει την ανασταλτική της λειτουργία.

Μονόδρομος η νίκη πλέον στο ματς με τους Βορειοϊρλανδούς την Τρίτη στο "Καραϊσκάκη" Ο Ρανιέρι δοκίμασε και 3-5-2 και Σαμαρά και Μήτρογλου, αλλά δεν του βγήκε... Ο Καρέλης πήγε πολύ καλά, αλλά όχι και ο Βύντρα, τουλάχιστον δημιουργικά.

Φινλανδία: Μένπα, Μοϊσάντερ, Τοίβιο, Ερεμένκο, Χετεμάι (46' Χαμαλάινεν), Πούκι (70' Πογιάνπαλο), Ρίσκι (88' Ταΐνιο), Αρκίβουο, Σπαρβ, Ρινγκ, Χούρμε.

Ελλάδα: Καρνέζης, Βύντρα, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Καρέλης (81' Σαμαράς), Μαυρίας (70' Μόρας), Αθανασιάδης (84' Μήτρογλου).

Δείτε τα γκολ:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φινλανδία-Ελλάδα 1-1
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φινλανδία-Ελλάδα 1-1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ