2014-10-15 10:37:40
Φωτογραφία για Χάθηκε η μπάλα με τα τροχαία στη διασταύρωση- καρμανιόλα στην Αμαλιάδα...
Ούτε μία εβδομάδα δεν συμπληρώθηκε από το τροχαίο που σημειώθηκε προ ημερών στη διασταύρωση- καρμανιόλα στη συμβολή των οδών Αγίου Τρύφωνος και Ναυαρίνου στην Αμαλιάδα και χθες το μεσημέρι οι περίοικοι έγιναν… στο «ίδιο έργο θεατές»!

Ευτυχώς ούτε αυτή τη φορά είχαμε ανθρώπινα θύματα, δεν τη γλίτωσαν όμως οι λαμαρίνες των οχημάτων και η περίφραξη παρακείμενης κατοικίας που έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των τροχαίων.

Το προηγούμενο τροχαίο σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν ΙΧΕ αυτοκίνητο παραβίασε τη σήμανση stop που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Τρύφωνος, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο ΙΧΕ αυτοκίνητο το οποίο εκινείτο επί της οδού Αγίου Τρύφωνος, το οποίο με τη σειρά του εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στο πεζοδρόμιο παρακείμενης πολυκατοικίας και εν συνεχεία καρφώθηκε σε ενημερωτικές ταμπέλες κυκλοφορίας.

Ίδια «συνταγή»

Στο χθεσινό τροχαίο η «συνταγή» ήταν η ίδια, με τη μόνη διαφορά ότι άλλαξε η κατεύθυνση των οχημάτων.


Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν περίοικοι στην εφημερίδα ‘Πατρίς’, οι οποίοι έχουν γίνει κατ’ επανάληψη μάρτυρες τροχαίων, ένα διερχόμενο ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας seat παραβίασε τη σήμανση stop επί της οδού Αγίου Τρύφωνος, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας Volvo το οποίο εκινείτο επί της οδού Ναυαρίνου και είχε κατεύθυνση από Ανεμόμυλο προς Σαβάλια.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αυτοκίνητο μάρκας Volvo προσέκρουσε στη συνέχεια στη μάντρα διώροφης κατοικίας, όπου και ακινητοποιήθηκε, ενώ το ΙΧΕ μάρκας seat συνέχισε την πορεία του μετά τη σύγκρουση, χτύπησε ένα σταθμευμένο IXE αυτοκίνητο μάρκας seat Ibiza και εν συνεχεία γύρισε προς το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκε.

Παραλίγο θύματα

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι τη στιγμή που σημειώθηκε το τροχαίο, στην άλλη πλευρά του δρόμου βρισκόταν συνεργείο του δήμου Ήλιδας που αποκαθιστούσε τη ζημιά που είχε προκληθεί στις ταμπέλες σήμανσης από το τροχαίο την προηγούμενη Πέμπτη!

Εάν το ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας Volvo εκινείτο από Σαβάλια προς Ανεμόμυλο, τότε είναι βέβαιο ότι θα θρηνούσαμε θύματα, αφού θα κατέληγε επάνω στο συνεργείο του δήμου Ήλιδας.

Από τη χθεσινή σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων όπως ήταν αναμενόμενο πετάχτηκε έντρομη από το σπίτι της η γυναίκα που για ακόμη μία φορά είδε την περίφραξη του σπιτιού τους να καταστρέφεται ελέω τροχαίου.

Όλοι οι περίοικοι εξέφρασαν και χθες την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο αν και άκρως επικίνδυνο εξακολουθεί να μην διαθέτει φωτεινούς σηματοδότες.

Οι περίοικοι αναρωτιούνται τι έγινε με τον εργολάβο, αφού εδώ και μήνες έγιναν οι σχετικές μετρήσεις, ωστόσο τα φανάρια φαίνεται ότι χάθηκαν στο δρόμο και οι ίδιοι έχουν βαρεθεί να μετρούν τροχαία Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ