2014-10-15 12:00:12
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Οπως πριν το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όταν ήταν ουσιαστικά ελάχιστοι αυτοί που πίστευαν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει τους πρωταθλητές Ισπανίας και φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι και τώρα ο Μίτσελ στις συζητήσεις που κάνει καθημερινά στο Ρέντη με τους συνεργάτες του δεν κρύβει την αισιοδοξία του για τη νίκη απέναντι στη Γιουβέντους.

Μπορεί και πάλι ο Ολυμπιακός να είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, μπορεί να προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα, όμως ο Ισπανός τεχνικός που έχει αποκρυπτογραφήσει στο απόλυτο την ιταλική ομάδα θεωρεί και πιστεύει πως με ανάλογη εμφάνιση όπως αυτή κόντρα στην Ατλέτικο ο Θρύλος μπορεί να πάρει το τρίποντο, να ξαναβάλει... «φωτιά» στον όμιλο και να μπει δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης.

Το Καραϊσκάκη, άλλωστε, μετά την ήττα στο Μάλμε, οφείλει για τον Ολυμπιακό να αποτελέσει το κάστρο του ώστε να μπορέσει να φτάσει σε βαθμούς που θα του επιτρέπουν να ελπίζει στην έκπληξη και στον αποκλεισμό μιας εκ των Γιουβέντους ή Ατλέτικο για να συνεχίσει αυτός στους 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Στο "Ναό" άλλωστε ο Μίτσελ έχει καταφέρει κατά την παρουσία του στο Λιμάνι να κερδίσει τόσο την Μπενφίκα στον περσινό όμιλο όσο και την Αντερλεχτ, αλλά και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους 16 σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες του Ολυμπιακού στην ιστορία του.

Φέτος πρόσθεσε στο παλμαρέ και τη νίκη επί της Ατλέτικο και θέλει να βάλει σε αυτή τη... λίστα και τη Γιουβέντους, στο πιο κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού, μέχρι το επόμενο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ