2014-11-02 10:48:10
Φωτογραφία για Τελικά ο Σαμαράς κάνει έργο; Επιτέλους θα ζεσταθεί το κοκκαλάκι μας! Αναγνώστης σχολιάζει τις νέες μειωμένες τιμές πετρελαίου
Αγαπητό tromaktiko,

με έκπληξη διαπίστωσα πως ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τελικά κράτησε τις υποσχέσεις του έστω και μετά από 3 χρόνια και βλέπουμε πραγματικά φως! Έβαλα πετρέλαιο φέτος με 1 ευρώ το λίτρο, τιμή που είχαμε ξεχάσει τα τελευταία χρόνια. Τελικά κάτι καλό γίνεται στην Ελλάδα;

Μήπως το "μάτωμα" τόσων ετών με φόρους, μειώσεις και Τροικανούς έφτασε στο τέλος του και θα δούμε μια άσπρη μέρα;

Αυτό νομίζω πως γίνεται τελικά και γι αυτό έχει λυσσάξει το πολύΣΥΡΙΖΑ με τους δεκάδες αναποφάσιστους Νοματαίους που δεν ξέρουν αν είναι αριστεροί, κεντρώοι ή ακόμα και δεξιοί και θέλουν ντε και καλά αποσταθεροποίηση με εκλογές για μια Ελλάδα "πρώτη φορά ΑΡΙΣΤΕΡΑ!".

Πρώτη φορά;

Αν δεν με απατά η "μικρή" μου μνήμη, ο Ανδρέας το 1981 ανήκε επίσημα στην... Αριστερά. Ο Σημίτης, ο ΓΑΠ, ο Μπένι και ο... βγαίνει και αυτοί αριστερά. Και όλοι αυτοί μαζί, δημιούργησαν ένα καταπληκτικό χρέος, ένα κράτος των "φίλων" και των "βολεμένων", με αποτέλεσμα να έχουμε το 10% του πληθυσμού μας στο Δημόσιο που τελικά δεν λειτούργησε ποτέ.


Ενώ τώρα, έχουμε λιγότερα λαμόγια "Δημοσιουπαλλήλους" που και δουλεύουν και λειτουργεί έστω και τυπικά το Δημόσιο. Έφυγαν οι Δημόσιοι με πλαστά πτυχία, οι Δημόσιοι που δεν πάτησαν ποτέ το πόδι τους στην Υπηρεσία τους, κάποιοι δε από αυτούς δεν γνώριζαν καν που είναι!

Αλλά θα μείνω στην αρχή της επιστολής μου στην πρώτη καλή κίνηση για τους Έλληνες και τον βαρύ χειμώνα που θα έχουμε. 0,30 λεπτά του ευρώ πιο κάτω το πετρέλαιο σημαίνει μεσοσταθμικά ένα καλό συν στον οικογενειακό προυπολογισμό στο τέλος του χρόνου.

Εύγε λοιπόν, έστω και αργά και ελπίζουμε μέχρι τις επόμενες εκλογές τον Νοέμβριο του 2016 να δούμε να φεύγει η Τρόικα από την Ελλάδα, να μειώνονται οι φόροι, να εξαλείφονται οι φόροι πολυτελείας, να παίρνει μπρος η οικοδομή, να μειώνονται οι τιμές στα καύσιμα και να βρούμε επιτέλους την ηρεμία μας στην όμορφη χώρα που ζούμε.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ