2014-11-04 11:51:25
Φωτογραφία για Είναι Ελληνίδα δούλευε ως καθαρίστρια και φέτος βρίσκεται στο πάνελ απογευματινής εκπομπής!
Για πρώτη χρονιά είναι στο πάνελ της εκπομπής... ΦΜ live η Αντιγόνη Πάντα – Χαρβά όπου έχει περάσει δύσκολα τα χρόνια που βρισκόταν στο εξωτερικό προσπαθώντας να βγάλει τα απαραίτητα χρήματα για να ζήσει όπως η ίδια είπε σε συνέντευξη της.

« Έχει τύχει να είμαστε με τον πρώην σύζυγο στο σπίτι στην Αγγλία και να μην έχουμε λεφτά να αγοράσουμε κουπόνια για το ρεύμα, έξω να ρίχνει χιόνι και να είμαστε μέσα σε ένα παγωμένο σπίτι με κεριά, ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Έχει τύχει να τρώμε για μέρες μόνο ψωμί με φασόλια σε κονσέρβες, να χρωστάω νοίκια, να χρωστάω γενικά αλλά όποτε έφτανα σε τέτοιο σημείο, πάντα έβρισκα μία δουλειά για κάποιο διάστημα που θα με βοηθούσε να συντηρήσω τον εαυτό μου και να προχωρήσω, ακόμη και αν δεν είχε σχέση με το επάγγελμά μου. Για παράδειγμα, σε περίοδο που στην Αγγλία δεν μπορούσα να βρω κάτι στον τομέα μου, εργάστηκα σε ένα εστιατόριο-πανδοχείο, έχοντας όχι ένα, αλλά πολλά πόστα. Σερβιτόρα, λαντζέρισα στην κουζίνα και καθαρίστρια των δωματίων και των WC. Το παν είναι να μην το βάζεις κάτω. Να προσπαθείς πάντα με όλο σου το είναι να προχωρήσεις».

Αφήνοντας πίσω την δουλειά της καθαρίστριας φέτος νιώθει πολύ τυχερή που βρίσκεται δίπλα στο Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακωδήμου . Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ