2014-11-06 09:41:02
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ... ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!
Ο Ολυμπιακός βάζει στην… άκρη τη «μάχη» που δίνει στα αστέρια του Champions League και στρέφει την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου θέλει να ξεκινήσει την… αντεπίθεσή του, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής (9/11) με τον Πανθρακικό.

Οι ερυθρόλευκοι την Τετάρτη (5/11) είχαν την ευκαιρία να πάρουν σημαντικές… ανάσες και να ξεκουραστούν μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν στο «Juventus Stadium», το βράδυ της Τρίτης (4/11) καθώς ο Μίτσελ τους χορήγησε ρεπό. Οι ερυθρόλευκοι αποχώρησαν από την ιταλική πόλη με μία… γλυκόπικρη γεύση, καθώς δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, παρά την καλή εικόνα που παρουσίασαν απέναντι στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αλλά έδειξαν πως μπορούν να σταθούν επάξια στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης.

Ωστόσο, πλέον, το Champions League αποτελεί… παρελθόν για τους Πρωταθλητές Ελλάδας - τουλάχιστον για την ώρα - αφού ακολουθούν οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ στη «μάχη» του τίτλου και θέλει να ξεκινήσει την... αντεπίθεσή του, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής (9/11) με τον Πανθρακικό.

Οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις σήμερα αρχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την ομάδα της Κομοτηνής, όπου ο Μίτσελ αναμένεται να δώσει «ανάσες» σε μερικούς ποδοσφαιριστές που έχουν συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ