2014-11-06 15:40:34
Φωτογραφία για ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ... «ΚΛΕΙΔΙ» Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ!
Δηλώσεις για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία έκανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος δεν στέκεται καθόλου στο ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα, καθώς σημασία έχει, όπως τόνισε ο ίδιος, η ομάδα. Λέξη "κλειδί" που πρέπει να γίνει κατανοητή από όλους! ΟΜΑΔΑ!

Από εκεί και πέρα, ανέφερε πως ο Ολυμπιακός θα στηριχτεί στην άμυνά του, ενώ η νίκη θα μπορέσει να έρθει και αφού γίνουν σωστές επιλογές στην επίθεση.

«Δεν έχει καμία σημασία ότι είναι το δικό μου ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα ως προπονητής του Ολυμπιακού. Πάνω από όλα είναι η ομάδα, όχι το δικό μου ντεμπούτο. Αυτό που θέλουμε να δείξουμε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, είναι τα νέα στοιχεία που προσπαθούμε να βάλουμε στο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση και κατά πόσο μπορούμε να τα εφαρμόσουμε», ανέφερε ο Σφαιρόπουλος, που κατέληξε, λέγοντας.

«Πρόκειται για έναν σημαντικό αγώνα για εμάς. Θέλω όλα να αρχίσουν από την άμυνα για εμάς σε αυτό το παιχνίδι, χρειάζεται να έχουμε καλή συγκέντρωση, να μην κάνουμε λάθη, να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση, ώστε να μην τους δώσουμε το δικαίωμα να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Θεωρώ πως είναι στα συν της ομάδας ότι θα βρεθεί σε ένα γεμάτο γήπεδο. Όταν είσαι στο κορυφαίο επίπεδο, πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ