2014-11-06 20:42:05
Φωτογραφία για ΒΕΡΓΟΣ : ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟ;
O Nίκος Βέργος σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για την ατυχία του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους, το επόμενο ματς με Πανθρακικό και τους Νέους των ερυθρόλευκων.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σε δηλώσεις στη NOVA για τους Νέους του Θρύλου, την πρώτη ομάδα καθώς και τον ίδιο και το ματς με τον Πανθρακικό τόνισε: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ καλό ματς για εμάς τους Νέους με την Γιουβέντους. Πήγαμε εκεί πέρα ξέροντας τι θα συναντήσουμε. Μία καλή ομάδα όπως και εδώ πέρα. Θέλαμε τη νίκη για να έχουμε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού που μπήκαμε πολύ δυνατά και πιστεύω καταφέραμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι και να κερδίσουμε.

Αυτήν την στιγμή χρειαζόμαστε τρεις πόντους αλλά δεν το βλέπουμε έτσι. Θα πάμε να πάρουμε 6 πόντους. Μπορούμε να κερδίσουμε και μέσα στην Ατλέτικο και με την Μάλμε εδώ στην τελευταία αγωνιστική. Γιατί να μην πάμε κάπου πιο μακριά από τον προημιτελικό; Φαίνονται αυτά. Σίγουρα μας στηρίζουν πάρα πολύ εμάς στις Ακαδημίες. Φαίνονται αυτά επειδή έχουν προωθηθεί πολλά παιδιά στην πρώτη ομάδα τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως θα συνεχιστεί αυτό και θα τους βοηθήσει όλους.


Για την πρώτη ομάδα παίξαμε πάρα πολύ καλά με την Γιουβέντους. Βέβαια με το αποτέλεσμα ήμασταν λίγο άτυχοι αλλά και αυτά συμβαίνουν. Ίσως να μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα πιο καλό αποτέλεσμα. Αλλά αυτό ήταν. Όσο για μένα προσπαθώ να προσαρμοστώ και εγώ. Κάποιες φορές πάω με την πρώτη και άλλες με την δεύτερη. Είναι το ίδιο πράγμα. Και στις δύο ομάδες θα πρέπει να δουλεύω και να είναι 100% έτοιμος».

Σχετικά με την δυσκολία... μετάβασης από το Τσάμπιονς Λιγκ στο πρωτάθλημα και τον Πανθρακικό και το εάν είναι μία καλή ώρα αυτή που έχει προγραμματιστεί για τον κόσμο (15.00) τόνισε: «Ναι όντως. Μετά από μία ευρωπαϊκή εμφάνιση πάντα είναι δύσκολο. Και ακόμα πιστεύω πως ο Πανθρακικός είναι μία καλή ομάδα αλλά εμείς θα πρέπει να επανέλθουμε στα καλά αποτελέσματα. Πιστεύω πως εάν παίξουμε όπως πρέπει θα το κάνουμε. Ναι πιστεύω είναι μία καλή ώρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ