2014-11-06 23:47:05
Φωτογραφία για Κρούσματα σχολικού εκφοβισμού
Για τον σχολικό εκφοβισμό (Bullying) μας ενημερώνει η Μαρί Κυριακού την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου. Τα κρούσματα του σχολικού εκφοβισμού έχουν αυξηθεί ραγδαία με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερα παιδιά να πέφτουν θύματα βίας από συνομήλικούς τους.

Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει το πρότυπο Κέντρο Βρεφών της ΕΛΕΠΑΠ που έχει ως στόχο του την πρόληψη και τη θεραπεία νευρο-αναπτυξιακών διαταραχών σε βρέφη.

Την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, η Μαρί Κυριακού μας παρουσιάζει το Κέντρο Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης μακροχρόνιων ανέργων. Στόχος του Κέντρου είναι η ομαλή κοινωνική ενσωμάτωση και επαγγελματική επανένταξη των ευπαθών ομάδων με τη δωρεάν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Αντίστοιχα, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου παρουσιάζει τον Καλλιτεχνικό Οργανισμό «Μορφές Έκφρασης». Το πρότυπο σχολείο φιλοξενεί παιδιά Ιδρυμάτων και ευπαθών ομάδων, όπου παρακολουθούν δωρεάν μαθήματα με στόχο την επαφή τους με τη γνώση.

Τέλος, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα». Πρόκειται για ένα Ίδρυμα όπου φιλοξενούνται κορίτσια ηλικίας 4 έως 18 ετών με σκοπό την προστασία και την φροντίδα τους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ