2014-11-07 09:34:05
Φωτογραφία για «Ποτέ δεν με κοίταξε λιγούρικα» [photo]
Η Τζένη Μπότση στο ξεκίνημα της καριέρας της κλήθηκε να γυρίσει ερωτικές σκηνές.

Το «Σημάδι του έρωτα» ήταν αυτό που την καθιέρωσε και η ατάκα της ακούγεται μέχρι και σήμερα. «Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν να περπατήσω πάνω σε τακούνια, γιατί δεν είχα φορέσει ποτέ μέχρι τότε.

Πιο πολύ δυσκολεύομαι με τους ρόλους που είναι κοντά σε μένα, παρά σε κάτι που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είμαι. Το μόνο μου πρόβλημα τότε ήταν οι ερωτικές σκηνές και κυρίως πως θα το εισέπραττε η οικογένεια μου. Νομίζω ότι η αντιμετώπιση τους ήταν γενναία. Δεν θα ξεχάσω τον διάλογο που είχε εκείνη την περίοδο η μητέρα μου με μία φίλη της στο τηλέφωνο: «Τι μαθαίνω; Η Τζένη βρήκε δουλειά;» τη ρώτησε η φίλη της και εκείνη, απάντησε: «Ναι, στην τηλεόραση». «Και τι ρόλο κάνει» ξαναρώτησε η φίλη της. «Μία πόρνη. Αλλά και η Κατερίνα Χέλμη στα Κόκκινα φανάρια μια πόρνη έκανε» της είπε. Και δεν επέλεξε τυχαία την Κατερίνα Χέλμη
. Πρόκειται για μία grande dame του θεάτρου. Είμαι σίγουρη ότι μέσα της πονούσε, αλλά όταν είδε το επεισόδιο με τις συγκεκριμένες σκηνές μου είπε ότι ήταν καλογυρισμένο», εξήγησε στο Οκ και συνέχισε: «Ήμουν πολύ τυχερή που είχα για παρτενέρ τον Στράτο Τζώρτζογλου, ήταν πολύ προστατευτικός απέναντι μου. Μόλις τέλειωνε η σκηνή, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να με σκεπάσει. Ποτέ δεν με κοίταξε λιγούρικα, ούτε αυτός ούτε κανένας από το συνεργείο. Πολύ πιο αμήχανα αισθάνθηκα αργότερα όταν είδα στο μάτι συναδέλφου μου ένα περίεργο βλέμμα, και σε εκείνη την περίπτωση φρόντισα να σηκώσω έναν τοίχο γύρω μου».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΝ... ΠΙΕΖΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΝΙΤΕΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΝ... ΠΙΕΖΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΝΙΤΕΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ