2014-11-07 15:46:13
Φωτογραφία για ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ να σπαράξετε: Φτωχός εργάτης ικετεύει κλαίγοντας να του επιστραφούν τα λεφτά μετά την αγορά ενός iPhone [video]
Διαδικτυακός έρανος για έναν Βιετναμέζο, ο οποίος παρακαλάει με λυγμούς τους... υπαλλήλους καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να του επιστρέψουν τα χρήματα που έδωσε για την αγορά ενός iPhone6, έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες.

Μπορεί ο 28χρονος Pham Van Thoai να αμείβεται με μόλις 82 περίπου λίρες το μήνα, ωστόσο η αγάπη για τη φίλη του τον ανάγκασε να αποταμιεύσει (θυσιάζοντας βασικές του ανάγκες) 460 λίρες, προκειμένου να της κάνει δώρο - έκπληξη για τα γενέθλιά της, το νέο smartphone της Apple.

Για το σκοπό αυτό ταξίδεψε μάλιστα μέχρι τη Σιγκαπούρη, όπου οι υπάλληλοι ωστόσο του Mobile Air στο εμπορικό κέντρο Sim Lim, αφού πλήρωσε κανονικά, του ζήτησαν επιπλέον 730 λίρες για ένα υποχρεωτικό πακέτο εγγύησης!

Σαν να μην έφθανε αυτό, αρνήθηκαν να του επιστρέψουν ολόκληρο το ποσό που μόλις είχε πληρώσει, με αποτέλεσμα ο Pham να χάσει την ψυχραιμία του, ικετεύοντας για τα χρήματά του!


Τελικά, η τοπική αστυνομία αναγκάστηκε να τον βγάλει σηκωτό από το κατάστημα με μόλις 194 λίρες αποζημίωση και φυσικά χωρίς το κινητό! Παρόλα αυτά, η συγκινητική ιστορία του Βιετναμέζου «άγγιξε» τους χρήστες του διαδικτύου από τη Σιγκαπούρη, οι οποίοι έχουν ήδη συγκεντρώσει 7.000 λίρες, ενώ ένας από αυτούς τού χάρισε και ένα iPhone 6 128GB!

«Θέλουμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ένα έθνος κλεφτών και απατεώνων. Αδικήθηκε, ταπεινώθηκε και εμείς θα το διορθώσουμε», ανέφερε ο Gabriel Kang, εμπνευστής της κίνησης υπέρ του Pham.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κατάστημα έχει δεχθεί 18 καταγγελίες από την αρχή του έτους, ενώ έχει ήδη καταδικαστεί να αποζημιώσει πελάτες με το ποσό των 800 λιρών...
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ