2014-11-07 19:33:46
Φωτογραφία για Εισαγγελική παρέμβαση για την «κίτρινη μαφία»  του Πειραιά
Εισαγγελική παρέμβαση έγινε στην «κίτρινη μαφία» που εκβιάζει ταξιτζήδες στον Πειραιά. Ειδικότερα, η... εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα του Τύπου, παρήγγειλε στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Πειραιά Ευάγγελο Ζαχαρή να διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες περί ύπαρξης «κίτρινης μαφίας» στον Πειραιά που εκβιάζει οδηγούς ταξί.

Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα προ διετίας είχε σχηματιστεί δικογραφία από αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι έχουν διαπιστώσει ότι οργανωμένη εγκληματική ομάδα λυμαίνεται εκβιαστικά την πιάτσα των ταξί της Ακτής Ξαβερίου.

Κατά τις διαπιστώσεις της Αστυνομίας μέλη της ομάδας αυτής εκβίαζαν και απειλούσαν οδηγούς ταξί, ζητώντας 50% ποσοστό από τα κόμιστρα συναδέλφων τους, τα οποία προέρχονταν από τις περιηγήσεις τουριστών στα αξιοθέατα της Αττικής, ενώ έπαιρναν ξένους τουρίστες και τους επιβίβαζαν σε ταξί, οι οδηγοί των οποίων είχαν υποκύψει στις απαιτήσεις τους για απόδοση ποσοστού από το κόμιστρο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ