2014-11-08 11:41:16
Φωτογραφία για ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!
Με χαμηλά το κεφάλι συνεχίζει ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του σε Ευρωλίγκα και ελληνικό πρωτάθλημα, μετά τη νέα επιτυχία του στην «Kombank Arena».

Οι ερυθρόλευκοι έδωσαν συνέχεια στην αήττητη πορεία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, κερδίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Ωστόσο, τα όσα συγκλονιστικά έγιναν στην «Kombank Arena», ανήκουν ήδη στο παρελθόν για το Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του.

Στον Ολυμπιακό έμειναν ικανοποιημένοι μόνο από το αποτέλεσμα στη σερβική πρωτεύουσα, γνωρίζουν άλλωστε πως τους περιμένει πολλή δουλειά ακόμα για να φθάσουν στο επιθυμητό σημείο απόδοσης. Παίκτες και τεχνική ηγεσία διατηρούν χαμηλούς τους τόνους, παρά το «τέσσερα στα τέσσερα» στα ευρωπαϊκά παρκέ, έχοντας διάθεση μόνο για σκληρή δουλειά.

Πλέον, η προσοχή όλων στο Λιμάνι θα στραφεί και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του οποίου θα τεθούν αντιμέτωποι με τα Τρίκαλα BC στο ΣΕΦ. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (10/11, 18.00) και δεδομένα εκτός θα μείνουν οι τραυματίες Ματ Λοτζέσκι, Γιώργος Πρίντεζης και Ιωάννης Παπαπέτρου, αντίθετα χρόνο συμμετοχής αναμένεται να δοθεί στον Τρεμέλ Ντάρντεν που δεν έπαιξε παρά ελάχιστα χθες (07/11) στο Βελιγράδι, αφού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν ήθελε να τον χρησιμοποιήσει -για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του- για περισσότερη ώρα σε ένα τόσο υψηλών απαιτήσεων ματς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ