2014-11-08 13:02:04
Φωτογραφία για Η  Σπυροπούλου «έφαγε πόρτα» από τη Μενεγάκη!
Όλα τα είχε η Ελένη με την εγκυμοσύνη, τα καρφιά της Σπυροπούλου της έλειπαν, γι αυτό και της απάντησε με μια… ξεγυρισμένη τηλεοπτική σφαλιάρα!

Πανηγυρική επιβεβαίωση του «YES!» που εδώ και καιρό σας έχει αποκαλύψει ότι οι σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είναι πλέον και οι καλύτερες. Μόνο τυχαία δεν ήταν η μπηχτή που έριξε η τελευταία και φωτογράφιζε τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης για να δικαιολογήσει τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου».

Τι είπε η Κωνσταντίνα; «Ας θυμηθούμε και άλλους ανθρώπους όταν ξεκίνησαν ή όταν έκαναν μεταγραφές σε άλλα κανάλια μετά από δέκα χρόνια καριέρας, έκαναν 10% και 12% μέσο όρο…» .

Η καμπάνα χτυπούσε φυσικά για την Ελένη αφού αυτά ήταν τα νούμερά της όταν μετακόμισε από τον ANT1 στον ALPHA, άσχετα αν μετά κάθισε στο… θρόνο της ελληνικής TV.

Η σύγκριση αυτή έκανε έξαλλη τη Μενεγάκη που δεν περίμενε από τη «φίλη» και «μαθήτριά» της τέτοια μπηχτή. Οι σχέσεις τους πλέον μπήκαν για τα καλά στον πάγο και η Ελένη δεν θέλει να τη βλέπει στα μάτια της. Άσχετα αν μπροστά στις κάμερες και στον φωτογραφικό φακό δείχνουν μες στην καλή χαρά.


Οι δυο τους έχουν «κόψει» τις κοινές εμφανίσεις από εκείνο το καλοκαιρινό βράδυ στη Μύκονο (όπου βέβαια φαινόταν ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους) και τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Οι απαιτήσεις της Σπυροπούλου για την εκπομπή της που άγγιζαν αυτές της Μενεγάκη είχαν εκνευρίσει την τελευταία, η οποία γύρισε δύο φορές την πλάτη στην Κωνσταντίνα.

Η πρώτη δύο μέρες πριν από την έναρξη της «Ελένης» και η άλλη πριν από δύο εβδομάδες, όταν την κάλεσαν να έρθει ελπίζοντας ότι τα νούμερα του «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» θα εκτοξευθούν. Και ο πάγος πλέον δεν λιώνει με τίποτα Πηγή: athensmagazine
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ