2014-11-08 16:11:27
Φωτογραφία για Νέα Υόρκη: Συνελήφθη o 18χρονος Ηλίας του 16ου
Τον... Κώστα Χατζηχρήστο στην ταινία "Ο Ηλίας του 16ου" ζήλεψε ένας στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, ο οποίος παρίστανε συστηματικά τον Αστυνομικό, προκειμένου να κερδίσει την εκτίμηση της κοπέλας του και της οικογένειάς της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CBS, ο 18χρονος Μαξ Σάπιρμαν από το Ντιρ Παρκ, ισχυρίστηκε στην φίλη του ότι είναι Αστυνομικός.

Τότε, αυτή τον παρουσίασε στην μητέρα της, η οποία του ζήτησε, ως προσωπική χάρη, να παρέμβει για να προστατεύσει μια φίλη της, η οποία είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από την σύζυγό της.

Τότε, ο 18χρονος ντύθηκε Αστυνομικός, πήγε στο σπίτι της γυναίκας και έκανε παρατήρηση στον άνδρα. Μάλιστα, ρώτησε επανειλημμένα την γυναίκα εάν επιθυμεί να μηνύσει τον σύζυγό της, όμως αυτή δεν είχε τέτοια πρόθεση.

Τελικώς, μετά από κάθε εμφάνισή του ως όργανο της τάξης, ο 18χρονος έδινε εντολή στον άνδρα να εγκαταλείψει το σπίτι για τη νύχτα.


Το κόλπο του νεαρού αποκαλύφθηκε όταν η γυναίκα ανακάλυψε τυχαία ότι δεν ήταν Αστυνομικός, καταγγέλοντας το περιστατικό στις Αρχές. Η Αστυνομία ενήργησε άμεσα, συνέλαβε τον 18χρονο και πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν στολές και διακριτικά της Αστυνομίας.

Πάντως, εκτός από την φίλη της αγαπημένης του, ο 18χρονος πιθανότατα είχε συνήθεια να παριστάνει τον ένστολο, αφού η Αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα μια φωτογραφία κατά την οποία προσπαθεί να... επιβάλει την τάξη σε ένα λεωφορείο.

Πηγή: newgreektv
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ