2014-11-08 16:21:04
Φωτογραφία για Ζευγάρι με δύο ανήλικα παιδιά ζει σε παράγκα από τσίγκους - Δείτε που
Δραματικές  ώρες περνά ένα νεαρό ζευγάρι  στις Βελιτσές Αχαΐας, το οποίο έχει για σπίτι ένα παράπηγμα φτιαγμένο από τσίγκους.

Το νεαρό ζευγάρι έχει και δυο αγόρια ηλικίας 4 και 5 χρόνων, τα οποία επίσης ζουν κάτω από άσχημες συνθήκες μέσα στο παράπηγμα.

Να σημειωθεί, πως το αντρόγυνο φιλοξενείτο σε συγγενικό σπίτι, αλλά η φιλοξενία δεν μπόρεσε να συνεχιστεί άλλο, με αποτέλεσμα να καταφύγει σε κατασκευή με τσίγκους.

Η κατάσταση όσο  έρχεται ο χειμώνας γίνεται απελπιστική, καθώς ιδιαίτερα όταν πέφτει η νύχτα, η ζωή γίνεται εφιάλτης, αφού το κρύο και η υγρασία δεν υποφέρονται.

Την ίδια ώρα, άξια απορίας είναι η στάση του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κ. Νικολάου, ο οποίος παρά τις αλλεπάλληλες επισκέψεις  του αντρόγυνου από τις Βελιτσές στην Αχαγιά, προκειμένου να καταθέσουν το αίτημα παραχώρησης ενός κοντέϊνερ, για να περάσουν σε πιο ανθρώπινες συνθήκες το χειμώνα  μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, λύση δεν έχει δοθεί.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι, πως η Δημοτική Αρχή δεν κάνει τίποτα για να βοηθήσει, γεγονός που έχει οδηγήσει σε απόγνωση του γονείς των παιδιών, τα οποία βιώνουν τριτοκοσμικές καταστάσεις.

Το ερώτημα που τίθεται και το οποίο ζητά άμεσα απάντηση, είναι, τι έχει πράξει μέχρι σήμερα η Δημοτική Αρχή της Δυτικής Αχαΐας για να εξασφαλιστεί η παραχώρηση ενός κοντέινερ  κι΄ αν έχει πράξει κάτι, ποιοι είναι αρμόδιοι παράγοντες που καθυστερούν την διάθεσή του ή αδιαφορούν.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΟΝ... ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΙΣΩ «ΠΑΚΕΤΟ»!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟΝ... ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΙΣΩ «ΠΑΚΕΤΟ»!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ