2012-04-29 10:45:35
Φωτογραφία για LAS PROVINCIAS: ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΜΕΡΙ
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ισπανική εφημερίδα «Las Provincias», ο Ουνάι Εμερι είναι ακόμη πιο κοντά στον Ολυμπιακό με τους Βρέντζο και Κοβάσεβιτς να ταξιδεύουν στην Ισπανία για πρόσληψη προπονητή.

Για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτός από τον Έμερι παίζουν και τα ονόματα των Λουίς Γκαρθία, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, Μίκαελ Λάουντρουπ και Χοακίν Καπαρός, αλλά ο τεχνικός διευθυντής Ντάρκο Κοβάσεβιτς επιμένει στον νυν προπονητή της Βαλένθια.

«Το μέλλον του Ουνάι Έμερι είναι όλο και πιο κοντά στην Ελλάδα. Ο μάνατζερ του Ισπανού προπονητή, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, παρακολούθησε χθες τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, ενώ ήδη ενημέρωσε την ομάδα του Πειραιά πως την επόμενη εβδομάδα θα διαπραγματευτεί μαζί του.

Αυτή την εβδομάδα ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος και ο τεχνικός διευθυντής Ντάρκο Κοβάσεβιτς ταξίδεψαν στην Ισπανία για να επισπεύσουν τις διαδικασίες πρόσληψης προπονητή. Πρώτη τους επιλογή είναι ο προπονητής της Βαλένθια, παρότι έδειξαν ενδιαφέρον και στους Λουίς Γκαρθία, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, Μίκαελ Λάουντρουπ και Χοακίν Καπαρός. Ο Κοβάτσεβιτς επιμένει στον Έμερι, που τον ξέρει καλά από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και έχει κοινά στοιχεία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος είναι μεγάλος υποστηρικτής του Έμερι», γράφει η «Las Provincias»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ