2014-11-16 08:18:25
Φωτογραφία για ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ! Η DailyMail ΚΡΑΖΕΙ την διαφήμιση του Υπουργείου Τουρισμού για ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ και ΨΕΥΔΕΣ περιεχόμενο! [video]
Το Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού, φαίνεται πως είναι μάλλον άστοχο Το 12λεπτο "Visit Greece - Gods, Myths, Heroes" φαίνεται πως παρουσιάζει κάτι ξένο ως Ελληνικό!

"Όπου κι αν γυρίσεις, ξεκινάει. Θεοί, μύθοι, ήρωες"...αναφέρει στην αφήγηση το βίντεο.

Σε μία μάλλον ντροπιαστική λογοκλοπή ή γεωγραφικό λάθος, το Υπουργείο, αναφέρει πως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα φυσικά θαύματα της Αυστραλίας είναι Ελληνικό!

Ο λόγος για την παραλία "12 Απόστολοι".

Αυτά αναφέρει η DailyMail. Από την πλευρά του ο ΕΟΤ, όπως πληροφορήθηκε το athensmagazine.gr από την ηλεκτρονική έκδοση του Ελεύθερου Τύπου: «Είναι μύθος ότι η παραλία εμφανίζεται ως ελληνική». Δηλαδή; Είναι ελληνική; Οχι, αλλά έβαλαν τα πλάνα Αυστραλίας... επίτηδες.

Διαβάστε σκεπτικό: «Σύμφωνα και με την ηχητική διήγηση της συγκεκριμένης σκηνής, χρησιμοποιήθηκε συνειδητά ένα πλάνο από την Αυστραλία, το πλάνο του έναστρου ουρανού, για να υποστηρίξει καλλιτεχνικά αυτό που περιγράφει ο αφηγητής.

Οτι σχεδόν σε όλη την υφήλιο, όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου, θα συναντήσεις μία ιδέα, ένα όνομα που έλκει την καταγωγή του από την Ελλάδα... Θα δεις αστέρια και αστερισμούς που κουβαλούν ελληνικά ονόματα. Η μυθολογία του ουρανού, σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης είναι ελληνική, ακόμα και στον ουρανό της Αυστραλίας». Τόσο βάθος πώς να το συλλάβει ανθρώπου νους;

Δείτε την διαφήμιση
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ