2014-12-07 21:04:05
Φωτογραφία για Το βίντεο της ημέρας: Ένας σκύλος...στο παρκέ! [video]
Κατάμεστο ήταν και χτες το ΔΑΚ Καλαμίτσας "Αλεξάνδρα Δήμογλου", με τους... φιλάθλους να δίνουν βροντερό παρόν στον αγώνα της Έ.Κ. Καβάλας κόντρα στο Παγκράτι, για την 9η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Ήταν, μάλιστα, τόσο μεγάλη η επιθυμία όλων να δουν τον αγώνα που μέχρι και ένας συμπαθέστατος σκύλος "ζήλεψε" και θέλησε να μπει και αυτός στο γήπεδο! Έτσι, πέρασε απαρατήρητος από την πύλη του κλειστού γυμναστηρίου και, με την άνεσή του, μπήκε μέσα στο παρκέ προκαλώντας την έκπληξη όλων -παικτών, διαιτητών και φιλάθλων!

Το παιχνίδι, όπως ήταν φυσικό, διακόπηκε για μερικά δευτερόλεπτα, καθώς ο συμπαθέστατος σκύλος έκανε την βόλτα του μέσα στο παρκέ με τους φιλάθλους να του χαρίζουν το πιο ζεστό χειροκρότημά τους και τους παίκτες των 2 ομάδων να προσπαθούν να τον βγάλουν από το παρκέ (αν και ο ίδιος φαινόταν να το διασκεδάζει!)

Στο παρελθόν έχουμε γίνει μάρτυρες εισόδου σκύλων, κατσικιών ή και αγελάδων σε ποδοσφαιρικά γήπεδα, ωστόσο είσοδο σκύλου σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ δεν είχαμε δει μέχρι τώρα Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ