2014-12-31 05:27:06
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ: Προπόνηση με λίγο χιόνι στην Τούμπα- Ευχάριστα νέα από τους τραυματίες
Στην Τούμπα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ, με ένα ελαφρύ χιόνι να σκεπάζει σιγά σιγά το γήπεδο... Η προπόνηση περιείχε ασκήσεις τεχνικής και φυσικής κατάστασης και ήταν η προτελευταία για το 2014, καθώς αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα αποχεραιτήσουν το 2014 από το γήπεδο της Τούμπας (10:30).

Μαζί με το χρόνο, φαίνεται πως φεύγει κι ένα μεγάλο μέρος προβλημάτων των τραυματιών για τους «ασπρόμαυρους». Οι Μακ και Κατσικάς υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, που απέδειξαν ότι ο τραυματισμός τους έχει επουλωθεί πλήρως και γυμνάζονται σε πρόγραμμα επανένταξης στους κανονικούς ρυθμούς. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης θα υποβληθεί την Παρασκευή σε ανάλογες εξετάσεις, με τον υψηλόσωμο μέσο να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών και να αισθάνεται ήδη καλύτερα. Τέλος, ο Μιγκέλ Βίτορ έτρεξε μόνος του με τις ενοχλήσεις από το τραύμα στο πόδι του να έχουν σαφώς υποχωρήσει, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με δεδομένες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις από το Σάββατο κιόλας, η ομάδα θα προπονηθεί αύριο το πρωί και την Πρωτοχρονιά το απόγευμα κι αυτό είναι το μεγαλύτερο κενό που θα μπορούσε να δώσει ο Άγγελος Αναστασιάδης στους ποδοσφαιριστές του, πάντα σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην Ιταλία ο Γκατούζο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην Ιταλία ο Γκατούζο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ