2015-01-10 14:18:01
Φωτογραφία για Πάτρα: Παρέλαση πολιτικών αρχηγών για τη μάχη της κάλπης - Σήμερα Καμμένος, ακολουθούν Σαμαράς και Τσίπρας
Η διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είναι σύντομη γι΄αυτό και οι ρυθμοί ανεβαίνουν, μιας και σε δύο εβδομάδες στήνονται οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές 2015.

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων χθες, η σκυτάλη περνά στις υψηλές, σε επίπεδο ιεραρχίας, κομματικές παρουσίες στην Πάτρα, την Αχαΐα κι ευρύτερα τη Δυτική Ελλάδα.

Χθες στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα βρέθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης , ο οποίος ανακοίνωσε και τους υποψηφίους βουλευτές στο νομό. (Σταύρος Θεοδωράκης από την Πάτρα: Το Ποτάμι θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη)

Σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα θα βρεθεί ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος θα μιλήσει στον ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ. H ανοιχτή εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. (Το ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. στην Αχαΐα)

Ακολούθως έρχεται η σειρά του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος θα επισκεφθεί την Πάτρα, το Αίγιο, το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο. Η περιοδεία του σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία είχε προγραμματιστεί για αύριο, ωστόσο ο Πρωθυπουργός εκτάκτως θα μεταβεί στο Παρίσι , προκειμένου να λάβει μέρος στη σιωπηλή πορεία ενάντια στην τρομοκρατία, ενώ πιθανότατα η επίσκεψη του πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα.


Λίγες μέρες πριν τις εκλογές και συγκεκριμένα στις 21 Ιανουαρίου στην Πάτρα αναμένεται να βρεθεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία πιθανότατα στο ΕΑΚ Δ. Τόφαλος.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ