2015-01-14 12:34:21
Φωτογραφία για Κοίτα κάτι συμπτώσεις! Το τηλεφώνημα για βόμβα έφερε αναβολή στην δίκη Μαρινάκη...
Εκκενώθηκε το Εφετείο Αθηνών μετά από τηλεφώνημα για βόμβα Μετά από αυτές τις εξελίξεις είναι θεωρητικά αδύνατο να γίνει σήμερα η δίκη του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Σάββα Θεοδωρίδη, όπου και θα εξεταζόταν σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της εισόδου των δύο ανδρών στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Αστέρα Τρίπολης τον Μάιο του 2013.

Κι αυτό επειδή είναι η 16η στη σειρά στο πινάκιο, κάτι που σημαίνει ότι και να ξεκινήσει η εκδίκαση των υποθέσεων, δεν θα προλάβει να γίνει σήμερα η δίκη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο β” αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, είχαν δικαστεί στις 28 Μαρτίου 2014 στο Στ” Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, όταν και κατηγορήθηκαν ότι με αθέμιτες ενέργειες προσπάθησαν να επηρεάσουν την εξέλιξη και το αποτέλεσμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, με την παρουσία τους στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του αγώνα. Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και ο Σάββας Θεοδωρίδης, αθωώθηκαν τελικά από το δικαστήριο, λόγω αμφιβολιών.

Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 9 Απριλίου 2014, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Δημήτρης Ζημιανίτης, άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του ΣΤ” Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, παραπέμποντας την υπόθεση να εκδικαστεί εκ νέου και σε δεύτερο βαθμό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ