2015-01-20 13:54:27
Φωτογραφία για ΠΡΟΣ... ΑΓΓΛΙΑ Ο ΜΠΕΝ
Για συμφωνία του Μοχάμεντ Μπεν, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί αρκετές φορές για τον Ολυμπιακό, με αγγλικό σύλλογο έκανε λόγο ο Έλληνας εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.

Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό 'Αθλητικό Metropolis" ο Γιάννης Νικολιδάκης αναφέρθηκε στην πρόταση του ΠΑΟΚ καθώς και άλλης μεγάλης ελληνικής ομάδας και τόνισε πως από τα λεγόμενα του Γάλλου εκπροσώπου του επιθετικού της Βέροιας συμπέρανε πως ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στο Νησί.

«Αυτά που γνωρίζω είναι αυτά που μου είπε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή από τη Γαλλία, ο οποίος ήταν χθες στη Βέροια και τη Θεσσαλονίκη και είχε συναντήσεις με τους κ. Καρυπίδη και Βρύζα. Προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή εξακολουθεί να είναι το εξωτερικό. Ξέρω ότι υπήρξε και πρόταση του Π.Α.Ο.Κ., αλλά όχι λεπτομέρειες για αυτήν. Υπήρξε πρόταση και από άλλη ελληνική ομάδα κορυφής. Από τα λεγόμενα του κ. Λόγκαν κατάλαβα πως πρέπει να έχουν συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού για το καλοκαίρι. Αυτό κατάλαβα εγώ με τα λεγόμενά του. Μιλάμε για ομάδα της Αγγλίας», δήλωσε ο κ. Νικολιδάκης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ