2015-01-21 23:58:08
Φωτογραφία για ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του Τυρνάβου σε έναν αγώνα όπου απέκτησαν πολλές εμπειρίες.

Ο Χαραλαμπίδης τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πως... «για τον Τύρναβο ήταν ένα παιχνίδι - γιορτή από το οποίο μόνο θετικά πράγματα καταφέραμε να αποκομίσουμε. Νομίζω ότι στο μυαλό μας ήταν και το παιχνίδι του Σαββάτου με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Καταφέραμε να σταθούμε καλά απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της χώρας. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ μετά από αδράνεια της άμυνάς μας. Μας επηρέασε ψυχολογικά αυτό. Προσπαθήσαμε στην συνέχεια να ανεβάσουμε ρυθμό και ενώ θέλαμε παράλληλα να ξεκουράσουμε ορισμένους παίκτες μας για την συνέχεια του πρωταθλήματος που είναι σημαντική για εμάς.

Ήταν ένα παιχνίδι καθαρά να ευχαριστηθεί ο κόσμος αλλά και εμείς να πάρουμε όσες περισσότερες εμπειρίες γίνεται. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Δεν φοβηθήκαμε. Βγάλαμε όμως θετικά στοιχεία στον αγώνα. Δίκαια όμως κέρδισε ο Ολυμπιακός».


Ο Γεωργίου είπε: «Είναι ένα ματς - γιορτή για την ομάδα του Τυρνάβου. Ήταν ένα ματς - γιορτή για εμάς. Νιώθω ότι ευχαριστήσαμε τον κόσμο μας αλλά και τους φιλάθλους της περιοχής γενικότερα. Σίγουρα το γρήγορο πρώτο γκολ μας επηρέασε. Όμως πιστεύω πως ικανοποιήσαμε τον κόσμο με την σημερινή μας εικόνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Το βλέμμα μας είναι στραμμένο στο παιχνίδι με την Αναγέννηση. Ένα παιχνίδι το οποίο εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε τότε θα δούμε αλλιώς την συνέχεια».

Τέλος ο Παπασάββας είπε στην κάμερα του OTE TV: «Παίζαμε με τον Ολυμπιακό και ήταν δύσκολο. Θέλαμε να το ευχαριστηθούμε. Ήταν μεγάλη εμπειρία για εμάς. Ήθελα να παίξω κόντρα στην παλιά μου ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ