2015-01-22 18:48:10
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟ ΟΦΗ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο... αποδεκατισμένος ΟΦΗ πήγε στην Κομοτηνή με 14 παίκτες, αλλά αφήνοντας στην άκρη τα τεράστια προβλήματα πέτυχε το επιβλητικό 4-0 επί του Πανθρακικού για το Κύπελλο και καλύτερο δώρο... γενεθλίων δεν θα μπορούσε να περιμένει ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος σήμερα έγινε 57 ετών.

Κόντρα στον Πανθρακικό, των πολλών αλλαγών, οι Κρητικοί ήταν καταιγιστικοί στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα.

Με σουτ εκτός περιοχής από τον Λαμπρόπουλο στο 19' και του Μερεμπασβίλι στο 28', ο ΟΦΗ προηγήθηκε 2-0 και πριν καλά καλά συνέλθουν οι γηπεδούχοι, ο Τζορτζ μπήκε από τα αριστερά στο 30' και με πλασέ έκανε το 3-0, στο 30'.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, αλλά στο 57' ο Κουτσιανικούλης «τρύπησε» από τα δεξιά την άμυνα του Πανθρακικού, έδωσε μισό γκολ στον Τζορτζ, που δεν έχασε την ευκαιρία για να κάνει το τελικό 4-0.

Πανθρακικός (Ρόκα): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χασομέρης (64' Κάσες), Ζδράβος, Ηλιάδης, Ψάλτης, Αράμπα, Γκουτσίδης, Λίτσκας (7' Μεχία), Φραγκούλης, Ποτουρίδης

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (61' Μανιδάκης), Τζορτζ, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι (75' Μαραθιανός), Μπολάκης, Φάζος

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ