2015-01-23 22:06:03
Φωτογραφία για ΠΕΛΕ ΓΙΑ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΠΕΡΕΪΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ
Χαρούμενος με την επιστροφή του και... αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Πελέ. Ο Πορτογάλος μέσος του Θρύλου μίλησε στην κάμερα της Nova για τον εαυτό του, τον Περέιρα αλλά και την ομάδα.

«Αισθάνθηκα πολύ καλά. Για μεγάλο διάστημα δεν έπαιζα, ο ρυθμός δεν είναι ο ίδιος, αλλά τους προηγούμενους μήνες δούλευα σκληρά. Ένιωσα πολύ ωραία που έπαιξα με την ομάδα», είπε αρχικά ο Πελέ.

Για το τι του είπε ο Περέιρα: «Μου είπε να έχω αυτοπεποίθηση, να πιστέψω στον εαυτό μου, κάποια τεχνικά πράγματα, να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα».

Για τις πολλές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού: «Είναι ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, έχουμε δύσκολα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα, έτσι νομίζω ότι χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Πιστεύω ότι ο προπονητής θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες».


Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και το πώς προσεγγίζουν το παιχνίδι: «Είναι δύσκολη κατάσταση για εκείνους, το καταλαβαίνουμε και το σεβόμαστε. Για μας είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε την ποιότητα και την καλύτερη ομάδα να το πάρουμε. Θα δώσουμε τα πάντα και στο Europa League. Νομίζω ότι έχουμε την ποιότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση και να παλέψουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ