2015-01-23 22:37:50
Φωτογραφία για Γιώργος Παπανδρέου από την Πάτρα: Επιλέξαμε τη ρήξη με το κομματικό κατεστημένο όπως ο Ανδρέας το 1974
21:15 «Επιλέξαμε τη ρήξη με το κομματικό κατεστημένο όπως ο Ανδρέας το 1974. Όσοι σήμερα τον επικαλούνται ας σκεφτούν ποια ήταν η πράξη του τότε, ήταν μια πράξη αλλαγής και τομής στα πολιτικά πράγματα όπως σήμερα είναι το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Η απόφαση αυτή ήταν από τις δυσκολότερες της ζωής μου Εδώ ξανά μαζί με συγκίνηση και εμπιστοσύνη ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη, για τους συναγωνιστές που έχουμε περάσει πολλά χρόνια παρέα. Καλό μας αγώνα», είπε μεταξύ άλλων κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Παπανδρέου.

20:37 Ζητώντας και πάλι δημοσψήφισμα δήλωσε: "Εμείς λέμε όχι σε συγκυβέρνηση με τον Σαμαρά. Κάθε ψήφος στο Κίνημα δίνει φωνή στον πολίτη. Μας έριξαν επειδή ζητήσαμε την κρίση του λαού, αλλά ερχόμαστε γιατί πιστεύουμε στην κρίση του λαού και πάλι."

20:27 «Είμαστε όλοι εδώ νέοι και παλαιότεροι συναγωνιστές. Θέλω να ξέρετε καλά φίλοι μου συμπατριώτες ως πρωθυπουργός αναγκάστηκα να πάρω αποφάσεις ενάντια στις δικές μου αξίες. Παρέλαβα μια χώρα όμως που βούλιαζε. Δεν κρύφτηκα, δεν έφυγα, δεν έπαιξα την χώρα στα ζάρια. Σήκωσα ευθύνες που δεν μας αναλογούσαν όπως έκαναν πάντα οι Παπανδρέου.»


20:20 Άρχισε πριν λίγο η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα: «Γιορτάζουμε και πάλι σήμερα στην Πάτρα. Απόψε μιλάει η Αχαΐα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας όλες αυτές τις δεκαετίες και την στήριξή σας στο νέο μας εγχείρημα. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πως αισθάνομαι να μιλάω εδώ. Στην γενέτειρα του Γεωργίου Παπανδρέου και την πολιτική αφετηρία του Ανδρέα Παπανδρέου.», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Παπανδρέου
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ