2015-01-24 11:05:05
Φωτογραφία για ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΣ.. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ Ο ΜΠΕΝ
Ο Μπεν της Βέροιας, ο οποίος "ακούστηκε" κατά διαστήματα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, βραβεύτηκε χθες ως MVP της 19ης αγωνιστικής της Superleague, αλλά στις δηλώσεις του δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με το μέλλον του Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το βραβείο: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα, καθώς στα τελευταία παιχνίδια ένιωθα ότι ανεβάζω το επίπεδό μου και επανέρχομαι στα γνωστά μου στάνταρ. Αυτό το βραβείο έρχεται και από τον κόσμο ως επιβράβευση και είναι σημαντικό για μένα».

Για την προτίμηση που έδειξε ο κόσμος: «Είναι πολύ σημαντικό. Ο κόσμος της Βέροιας αναγνωρίζει την προσπάθεια τη δική μου, αλλά και της ομάδας. Είναι πολύ σημαντική επιβράβευση για όλους μας».

Για το γεγονός πως ανάλογα βραβεία (είτε MVP, είτε Best Goal), έχουν πάρει μέσα στη διάρκεια της σεζόν κι άλλοι συμπαίκτες του: «Είναι πολύ σημαντικό. Η Βέροια κάνει εξαιρετική χρονιά φέτος. Έχουμε υψηλά στάνταρ. Το επίπεδο είναι υψηλό και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως σε ανάλογη θέση με εμένα φέτος έχουν έρθει και άλλοι συμπαίκτες μου».


Για το μέλλον του και το αν έχει αποφασίσει για το πού θα είναι αυτό: «Έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα, μίλησα με την ομάδα και τώρα όλα είναι καλά. Πλέον επικεντρώνομαι μόνο στο επόμενο παιχνίδι για την ομάδα. Τα υπόλοιπα είναι θέματα που τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου που μιλάει με τη διοίκηση για το επόμενό μου βήμα».

Για το αν το μέλλον του είναι στην Ελλάδα ή εκτός συνόρων: «Το μέλλον μου είναι αυτή τη στιγμή το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ