2015-01-24 11:52:54
Φωτογραφία για Πάτρα: Xαμηλότερη απ' ότι αναμενόταν η κίνηση στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Αχαΐας
Ζωηρή μεν ήταν η επιβατική κίνηση λόγω των εκλογών της Κυριακής, την Πέμπτη και Παρασκευή 22 και 23 Ιανουαρίου 2015 στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαίας, χωρίς ωστόσο να θυμίζει άλλες παλαιότερες εποχές που έμοιαζε η αυξημένη κίνηση κάτι σαν «μίνι απόκριες», εννοώντας την ανά 5 λεπτά αναχώρηση λεωφορείου που συμβαίνει το τελευταίο καρναβαλικό τριήμερο από και προς την Πάτρα.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο Ζαχαρίας Κωνσταντέλος, σταθμάρχης στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαίας, έγιναν κάποια έκτακτα δρομολόγια την Πέμπτη και Παρασκευή με προορισμό κυρίως Αθήνα, Θεσσαλονίκη και την Καλαμάτα ενώ για άλλες περιοχές η κίνηση ήταν στα συνήθη επίπεδα.

«Η μετακίνηση δεν ήταν αυτή που περιμέναμε και μέχρι στιγμής κυμάνθηκε σε χαλαρούς σχετικά ρυθμούς. Βέβαια σήμερα Σάββατο παραμονή των εκλογών από το μεσημέρι και μετά περιμένουμε να υπάρξει κίνηση για περιοχές της Τριταίας, των Καλαβρύτων και προς τον δρόμο της 111, προς Τρίπολη», ανέφερε ο κ. Κωνσταντέλος.


Επίσης αντίστοιχη μετακίνηση σε περιοχές εντός του νομού όπως την Αιγιάλεια αλλά και προς το νομό Ηλείας ενδεχομένως να υπάρξει και την Κυριακή 25/1/2015. Βέβαια η αλήθεια είναι πως δεν πολυβοηθάει και ο βροχερός κρύος καιρός, ιδίως για τους μεγαλύτερους σε ηλικία ψηφοφόρους που ψηφίζουν στους τόπους καταγωγής τους και το πιο πιθανό είναι να μην μετακινηθούν για να ασκήσουν το εκλογικό τους καθήκον παρά την κρισιμότητα αυτών των εκλογών για τη χώρα

Τέλος όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαίας Ανδρέας Μανωλόπουλος, όπως και σε άλλες εκλογές ίσχυσε η έκπτωση του 25% στην τιμή του εισιτηρίου για τους δικαστικούς αντιπροσώπους που επέλεξαν να μετακινηθούν με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Επίσης το σταθερό κοινό των Υπεραστικών ΚΤΕΛ, οι φοιτητές και σπουδαστές φρόντισαν ήδη από την Πέμπτη αλλά και την Παρασκευή να φύγουν για τις πόλεις καταγωγής τους.

Tάκης Μαρτάτος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΝΕΤΟ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΝΕΤΟ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ