2015-01-24 11:54:07
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΝΕΤΟ...
Ο Λουίς Νέτο θα μπει στο αεροπλάνο της Ζενίτ για την Τουρκία, εκεί που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης.

Την στιγμή που στον Ολυμπιακό προσπαθούν να... τελειώνουν την υπόθεση του στόπερ, κλείνοντας τον Λουίς Νέτο, ο παίκτης ταξιδεύει για την Τουρκία όπου θα γίνει το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας του.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής υπολογίζεται από τον Βίλας Μπόας... μέχρι να φύγει - αν τελικά αυτό συμβεί. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός για την ώρα αποτελεί σημαντική λύση για την αμυντική τετράδα της ομάδας του, δεδομένου ότι ο Γκαράι είναι τραυματίας και δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος μόλις ξεκινήσουν και πάλι οι υποχρεώσεις της Ζενίτ.

Η ρωσική ομάδα θα μείνει στην Τουρκία μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, δίνοντας δύο φιλικά: το πρώτο θα είναι στις 27/1 με την Λέγκια και την 1/2 με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.


Οι ερυθρόλευκοι έχουν φέρει στην Ελλάδα τον Φράνκο Χάρα και ευελπιστούν ότι μέχρι τη Δευτέρα - Τρίτη θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν και τον στόπερ.

Το γεγονός ότι ο παίκτης είναι στην Τουρκία, παρατείνει λίγο την αγωνία για την υπόθεση, αλλά δεν κρίνει και τίποτα.

Αναλυτικά η αποστολή της Ζενίτ:

Τερματοφύλακες: Λοντίγκιν, Μαλάφεεβ, Μαμπούριν, Βασούτιν, Ρουντάκοβ

Αμυντικοί: Ανιουκόβ, Σμολνίκοβ, Νέτο, Λόμπαερτς, Ζουέβ, Κρισίτο, Κίνσμαν

Μέσοι: Χάβι Γκάρθια, Τίμοστσουκ, Φαϊζούλιν, Μολιγκέβετς, Βίτσελ Ράιζαντζεβ, Σατόβ, Ντάνι, Αρσάβιν

Επιθετικοί: Χουλκ, Κερζακόβ, Ρόντον, Σεϊντάεβ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ