2015-01-24 13:56:12
Φωτογραφία για ΕΔΩΣΕ... ΥΠΟΣΧΕΣΗ Ο ΝΤΟΣΕΒΙ!
Υπόσχεση για ακόμη... καλύτερες εμφανίσεις στο άμεσο μέλλον έδωσε ο Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος μίλησε για την περίοδο του παραγκωνισμού του από τον Μίτσελ, τις αλλαγές του Περέιρα, ενώ εξέφρασε και την πεποίθησή του για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μίλησε στην εφημερίδα «Real News»:

Για τον παραγκωνισμό του από τον Μίτσελ: «Σε κανέναν δεν αρέσει να μένει στον πάγκο. Είχα απογοητευτεί όταν είχα μείνει εκτός Champions League. Όμως όταν είσαι σε μια ομάδα πρέπει να δέχεσαι τις αποφάσεις που δεν σου αρέσουν, όπως δέχεσαι και εκείνες που σου αρέσουν. Ο προπονητής είναι εκείνος που κάνει κουμάντο και αποφασίζει. Δεν γίνεται όλες οι αποφάσεις να αρέσουν σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε επαγγελματίες. Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι δουλεύουν καθημερινά σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες από εκείνες στις οποίες δουλεύουμε εμείς, όμως συνεχίζουν να επιτελούν το έργο τους και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ήταν επίπονο. Απλώς συνέχιζα να δουλεύω σκληρά για να δείξω ότι έχω μέσα ου πολλά ψυχικά αποθέματα, αλλά και ότι είμαι ένας καλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».


Για τις αλλαγές που έχει κάνει ο Περέιρα: «Πάντα μια αλλαγή προπονητή φέρνει νέα ψυχολογία. Ακόμη και σε παίκτες με τους οποίους ο προηγούμενος προπονητής είχε την καλύτερη σχέση. Ο κ. Περέιρα είναι λάτρης της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς. Δεν χρειάζεται να πει κάτι ιδιαίτερο. Όταν με την έλευση ενός νέου προπονητή αντιλαμβάνεσαι ότι η αλλαγή διάταξης στον αγωνιστικό χώρο σού δίνει μια ευκαιρία να είσαι στο βασικό σχήμα, τότε ξέρεις ότι για να το πετύχεις αυτό, πρέπει να δώσεις ακόμη περισσότερα από αυτά που ήδη δίνεις. Στο 4-3-3 ή στο 4-2-3-1 οι ακραίοι παίζουν μεγάλο ρόλο και τέτοιος είμαι και εγώ».

Για το αν η καριέρα του στον Ολυμπιακό αρχίζει τώρα: «Δεν το σκέφτομαι έτσι. Έχω ήδη ζήσει πολύ ωραίες στιγμές. Ανοίγει ίσως ένα νέο κεφάλαιο μέσα στο ίδιο βιβλίο. Ένα κεφάλαιο το οποίο ανυπομονώ να διαβάσω. Θέλω να πω απλά ότι έχω ακόμη πολύ περισσότερα να δώσω».

Για το πότε θα δούμε τον ίδιο στο 100% της απόδοσής του: «Είμαι σε καλή κατάσταση. Παλεύω καθημερινά για να βρίσκω καλύτερο ρυθμό. Θεωρώ ότι παιχνίδι με το παιχνίδι, θα βλέπετε έναν ακόμη καλύτερο ποδοσφαιριστή. Με περισσότερα γκολ, με περισσότερη ισορροπία μεταξύ γκολ και ασίστ και ούτω καθεξής».

Για τη «μάχη» του τίτλου: «Δεν έχω καμία αμφιβολία. Κανείς στα αποδυτήρια δεν αμφιβάλει για τις ικανότητες της ομάδας. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα το καταφέρουμε!».

Για τα ματς με τη Ντνίπρο στο Europa League: «Πάντα τα παιχνίδια σε συνθήκες όπως εκείνες του Κιέβου είναι ''πονηρά''. Η Ντνίπρο είναι καλή ομάδα. Δεν φοβίζει, αλλά δεν αφήνει και κανέναν αδιάφορο. Έχει ορισμένους ιδιαίτερα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θα χρειαστεί το μάξιμουμ της συγκέντρωσης και στα δύο παιχνίδια προκειμένου να έρθει η πρόκριση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ